Šlic do kuka i mišićave noge: Jelisaveta Orašanin "podigla temperaturu" na mrežama u vreloj haljini, atraktivna glumica pokazala vitku liniju

Jelisaveta je pozirala u crnoj haljini koja spaja eleganciju i seksepil, a niko nije ostao ravnodušan na njene noge.

Printskrin/Instagram

Glumcia Jelisaveta Orašanin privlači pažnju na svakom koraku, a poznata je kao neko ko odlično zna šta je dobar stil i kako ulopiti modne komade.


Dobro je upoznata sa modnim trendovima, a u njene najnovije fotogragije na društvenoj mreži Instagram su podigle temperaturu. Jelisaveta je pozirala u crnoj haljini koja spaja eleganciju i seksepil.


Haljina oštrog kroja sa šlicom do butine savršeno je pokazala mišićave noge naše glumice, a okovratnik haljine koji je odisao elegancijom naglasio je njena ženstvena ramena.


Jelisaveta sve upotpunila poluprovidnim salonkama i tako još jednom pokazala zbog čega je jedna od najbolje odevenih žena na našoj javnoj sceni. Pomenute fotografije su nastale na probama predstave "Privatna proslava" čija se premijera očekuje 9. novembra u Bitef teatru.

Uvek u formi

Jelisaveta je ranije objavljivala na Instagramu kako se hrani, a njen jelovnik bazirao se na povrću bogatom vlaknima, a uz to, prisutan je unos složenih ugljenih hidrata i proteina.


- Zahvaljujući nutricionistkinji, brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to, unosim i složene ugljene hidrate i proteine - ipričala je Jelisaveta jednom prilikom i dodala:


- Naravno, i deca su moja teretana. Moji privatni treneri. Bukvalno, jer ne sedam. Svakako i to utiče na kilažu - pomalo iz šale, pomalo ozbiljno- rekla je glumica ranije.

(Kurir.rs/I.M.)