"Nikad više neću imati decu" Glumica se prevremeno porodila, a onda iznela detalje traume kroz koju je prošla u bolnici "Bilo je užasno"

Dejzi Mej Kuper porodila se letos treći put. Njen sin je rođen pre vremena, a celo iskustvo je opisala kao "strašno". Sada je sve u redu, a kako je navela dečak je sada dobro, razvija se i napreduje.

printscreen/instagram/daisymaycooper

Glumica Dejzi Mej Kuper izjavila je da ne želi više ima decu nakon "užasnog iskustva" na prođaju.

Dramska umetnica (38) majka je petogodišnjeg Pipa i trogodišnjeg sina Džeka sa bivšim mužem Vilom Vestonom, a u junu je treći put postala majka, rodivši sina Bendžija sa svojim dečkom Entonijem Haginsom.

Međutim, ono što je sve šokiralo je priznanje da je treće dete ni na koji način nije nateralo da poželi da ima više jer je prevremeni porođaj prošli bio tako 'strašan'.

- Nema šanse, o moj Bože. Bilo je strašno. Bilo je tako strašno roditi ga sedam nedelja ranije. Mislim da to nisam baš obradila u sebi. To je jedna od onih stvari za koje ću pet godina kasnije pomisliti... "Je*ote, kako smo prošli kroz to? - rekla je glumica, prenosi Dejli Mejl.

Kako je navela dečak je sada dobro, razvija se i napreduje. 

- Došao si malo ranije nego što smo očekivali i izazvao mi najgoru postoperativnu opstipaciju zbog koje sam skoro zvala Samarićane, ali bože moj, savršen si. Ne mogu dovoljno da zahvalim osoblju bolnice. Način na koji ste nas pazili tokom tako zastrašujućeg perioda bio je iznad svih očekivanja. Vi ste pravo čudo. Tako sam blagoslovena. Dobrodošao na svet, mali Bendži, ludice jedna. Rođen 06/06/24 - napisala je u videu koji je objavila iz bolnice. 

Na njenom snimku se viidi kako je medicinska sestra gurala u odeljenje za novorođenčad gde se rasplakala kada je videla svog tek rođenog mališana.

(Kurir.rs/I.M.)