TURCI RAZBIJAJU KURDE, OBJAVLJENI SNIMCI! Naplaćuju im žestoko za napad u Ankari, uništeno 120 ciljeva! (FOTO/VIDEO)

Turska vojska bombarduje Kurde na severu Sirije i severu Iraka

screenshot X/NPA_English

Turska obaveštajna služba uništila je 120 meta kurdskog PKK/YPG posle terorističkog napada u Ankari. Operacije su usledile nakon što je u terorističkom napadu PKK u sredu na objekat odbrambene avio industrije u Ankari poginulo 5 ljudi, a povređeno 22 ljudi.

screenshot X/NPA_English 

Nacionalna obaveštajna organizacija Turske (MIT) pogodila je 120 ciljeva koji pripadaju terorističkoj grupi PKK/YPG, prema bezbednosnim izvorima.

Operacije MIT-a će se nastaviti bez prekida sve dok se ne ostvare planirani ciljevi protiv terorističke grupe, dodali su izvori.

Operacije su usledile nakon što je u terorističkom napadu PKK u sredu na sedište turske avio-kosmičke industrije (TAI) u glavnom gradu Ankari ubijeno pet ljudi, a povređeno 22.


 Kako prenosi turska agencija Anadolija, u svojoj 40-godišnjoj terorističkoj kampanji protiv Turske, PKK, koju Turska, SAD i EU smatraju terorističkom organizacijom odgovorna je za smrt više od 40.000 ljudi, uključujući žene i decu.

(Kurir.rs/Anadolu Agency/Preneo: V.M.)

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

01:23
"SRBI NA KiM IMAJU MANJA PRAVA NEGO KAD SMO BILI POD TURCIMA!" Heroji sa Košara: Branili ono što nam pripada po nebeskim pravima! Izvor: Kurir televizija