"TI SI SRAMOTA!" FILARI POKAZAO KAKO SE SPREMA ZA VOJSKU I SVE RAZBESNEO! Izvadio svoj koferčić sa šljokicama i dobio BRUTALNE komentare (VIDEO)

Kurir Televizija

Nakon odluke o ponovnom uvođenju obaveznog vojnog roka u Srbiji, srpski influenser Filarri, koji je postao poznat po šminkanju, objavio je na drustvenim mrežama da se uveliko priprema za vojsku.

On je detaljno predstavio svoj ukrašen kofer i otkrio šta će od preparata i proizvoda za ulepšavanje, negu i šminkanje, poneti u vojsku. Međutim, naišao je i na brojne osude.

This browser does not support the video element.

01:48
INFLUENSER SE SPREMA ZA VOJSKU: Ovo se nalazi u mom koferčiću sa šljokicama!  Izvor: Kurir televizija

- Spremate se sa mnom za vojsku, kozmetika edišn. Prva stvar koja će nam trebati jeste moj specjialan koferčić sa šljokicama. Prva stvar koju pakujemo i koja je najbitnija jeste krema protiv sunca jer ako ste vojnik ili na vojnom roku možete da ostarite jer možete da dobijete rak od sunca. Još jedna bitna stvar, moj "head bend" za umivanje. Dalje, tu su ulje za skidanje šminke, gel za umivanje i tonik. Uz to i ljubičasti šampon za kosu, da mi kosa ne požuti, zatim i balzam zato što mojoj kosi treba ekstra nega.

Ovaj snimak izazvao je lavinu komentara i burnu reakciju javnosti. Među komentarima našli su se i oni uvredljivi, kao i oni preteći.

"Jao bože doveo bih te ja u red, za dva meseca bih te vratio na fabrička podešavanja"

"Kuda li ide ovaj svet"

"Bože baci ciglu i budi precizan"

"Takve ne primaju u vojsku, ti si sramota za muški rod", samo su neki od pogrdnih komentara na video snimak mladog influensera.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

07:19
"BILO ME JE SRAMOTA, NISAM SMEO IZ KUĆE DA IZAĐEM!" Filarri progovorio za Kurir: Očekivao sam da će me bar GOCA TRŽAN RAZUMETI Izvor: Kurir televizija