Rade Šerbedžija operisao kuk: Glumac se oglasio uoči koncerta u Beogradu

U komentarima su mu pratioci poželeli brz oporavak.

ATA images

Rade Šerbedžija je u svom obraćanju putem Instagrama saopštio pratiocima da je nedavno operisao kuk.

Čuveni glumac se javio iz bašte kafića u Šibeniku, pored Katedrale Svetog Jakova, uz reči:

- Evo me jutros u Šibeniku ispred ove prelepe čuvene šibenske katedrale, posle Danilove premijere filma o Draženu Petroviću, nedaleko od ove čuvene ulice u kojoj su odrasli moji prijatelji Arsen Dedić, Mišo Kovač, Vice Vukov, Igor Mandić - započeo je Šerbedžija izlaganje, pa je pokazao štaku i objasnio:

- Operisao sam kuk pre mesec dana. Kad sam došao na operaciju 24. septembra u bolnici u Zagrebu, kažem ja svom doktoru Tomislavu Čengiću: "Ali doktore, pa ja sam zaboravio da ja imam koncert u Beogradu u Domu sindikata" - kaže na kraju snimka Šerbedžija, čiji je koncert u beogradskoj MTS dvorani zakazan za 26. oktobar.

ATA images 

U komentarima su mu pratioci poželeli brz oporavak.

"Sa takvom energijom brzo će sve biti OK. Biće to još jedan predivan događaj u Beogradu. Volimo te", jedan je u nizu komentara koji se izdvojio.

Koncert Radeta Šerbedžije i Zapadnog kolodvora pod nazivom „Zbog tebe, zbog sebe, zbog drugih“ biće održan posle dve godine na istom mestu.

Dragana Udovičić 

Inače, film "Dražen" reditelja Danila Šerbedžije, sina Radeta Šerbedžije, nedavno je premijerno prikazan u Šibeniku, gde su se u čast 60 godina od rođenja tragično nastradalog košarkaša Dražena Petrovića okupili mnogi koji su ga voleli. Film je sniman u Šibeniku, Zagrebu, Nju Džerziju i Njujorku.

(Kurir.rs/ Lj.R./ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

01:10
ŠERBEDŽIJA OTKRIO DETALJ O SVOM ŽIVOTU KOJI NIKO NIJE ZNAO: Za Kurir ispričao da nije želeo da se bavi glumom, razotkrio i zašto Izvor: Kurir televizija