PREDRAG MIJATOVIĆ OTKRIO DETALJE SMENE ILIEVA: Evo ko je Ivici "došao glave"

Predrag Mijatović obrazložio rastanak sa Ivicom Ilievim nakon mesec i po dana, a tek nekoliko dana nakon promena u klupskom rukovodstvu.

FK Partizan

Fudbalski klub Partizan smenio je sportskog direktora Ivicu Ilieva, nakon samo mesec i po dana njegovog trećeg mandata na tom položaju. Ono što je najavljeno ranije u toku dana potvrdio je Predrag Mijatović, koji se video porukom obratio navijačima crno-belih. Peđa je istakao da je inicijativa o smeni Ilieva krenula od njega, ali i Danka Lazovića.

Najbliži saradnici Rasima Ljajića u novoj upravi fudbalskog kluba Partizan odlučili su da naprave veliku promenu u sportskom sektoru. Mijatović je obrazložio kako je došlo do raskida saradnje sa sportskim direktorom, ali i kako je Iliev reagovao na odluku o njegovom otkazu u Humskoj.

"Dobar dan. Želim da saopštim da Ivica Iliev od danas nije sportski direktor FK Partizan. Odluka je doneta na vanrednoj sednici našeg odbora, gde smo svi jednoglasno prihvatili ovakvu odluku. Moram reći da je odluka doneta na inicijativu sportskog sektora tj. mene samog i Danka Lazovića. Takođe, moram naglasiti da je Ivica tu odluku prihvatio vrlo korektno, profesionalno, kako sam to od njega i očekivao. Ne bih više pričao o ovoj temi. Radimo ono što smo manje-više obećali i idemo napred. Sve i isključivo u funkciji našeg velikog kluba, fudbalskog kluba Partizan. Veliki pozdrav i do sledećeg viđenja", rekao je Predrag Mijatović u kratkom snimku.

Video u kojem nekadašnji ofanzivac Partizana, Real Madrida i brojnih drugih klubova saopštava odluku o promenama pojavio se na zvaničnom jutjub kanalu fudbalskog kluba Partizan, što je potez kakav nismo često viđali u srpskom fudbalu prethodnih godina. Jasno je da povratak Predraga Mijatovića u Partizan, nakon što je u inostranstvu stekao bogato iskustvo, donosi srpskom fudbalu i ovakve poteze.

Kurir sport / Mondo