POMIRENJE! Sergej ipak neće razvod od Isidore: Mogao sam da se oženim kojom sam hteo, ali nju volim

Prašina koja se podigla nakon što je Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru Mijanović policiji još uvek se ne spušta.

Damir Dervišagić, Marko Karović


Prašina koja se podigla nakon što je Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru Mijanović policiji još uvek se ne spušta. Kako saznajemo, glumac na sve načine pokušava da reši problem sa svojom ženom, a od poziva prijatelja takođe nema mira.

Damir Dervišagić, Marko Karović 


Sada redom svima objašnjava šta se dogodilo kobne noći u stanu i zbog čega je bio prinuđen da prijavi ženu nadležnim organima:
- Ko mene šiša što sam hteo mlađu ženu? E, mogao sam da se oženim kojom sam hteo. Ali je je*eno volim. Eto, volim je i voleću samo nju. Ali nisam ja, kako da ti kažem, za igranje. Samo sranje, druže, samo sranje. I ovi što mi satima stoje ispred zgrade, to je sve zbog nje. Ne mogu da peglam moje sranje, sad dupla sranja peglam. Moram što pre ovo da zaboravim. Okej, reši mi to, ljubi te brat, i idemo dalje - rekao je, između ostalog, glumac u telefonskom razgovoru sa svojim prijateljem, čije su ime i prezime poznati našoj redakciji.
Kako dalje saznajemo, glumac je juče završavao papirologiju kako bi njegova žena dobila naše državljanstvo, odnosno najpre privremeni boravak. Zasad je poznato to da se ona vratila u porodični dom na Voždovcu. Na društvenim mrežama su oboje aktivni i dalje se mogu videti zajedničke fotografije koje su ovekovečili.

Kurir, Damir Dervišagić, Antonio Ahel/ATAImages 


Nakon što je Trifunović prijavio suprugu, tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva je rekao da nema elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici. Naša ekipa je u više navrata pokušavala na ljudski i civilizovan način da porazgovara za glumcem, ali on je bio veoma neprijatan. U četvrtak je prvi put izašao iz svog stana i tada je prvo vređao novinare, a kasnije ih pljuvao i polivao vodom.

This browser does not support the video element.

06:11
Desingerica izjava Izvor: Kurir