OTAC POGINUO NA ISTOM MESTU GDE MU JE PRE 3 GODINE NASTRADAO SIN: Tragična sudbina porodice Ilić iz Majdanpeka: Dejan i Bogdan sada počivaju zajedno (Foto)

Bogdan nije ni imao priliku da ostvari sve što je želeo, njegovi roditelji bili su potpuno skrhani bolom, a sada na skoro istom mestu, pronađeno je telo njegovog oca, Dalibora Ilića, koji je imao istu sudbinu.

Shutterstock, Društvene Mreže

Dalibor Ilić (47) iz Majdanpeka pronađen je juče mrtav u blizini Rajkove pećine kod Majdnapeka. Ovo je druga velika tragedija koja je pogodila porodicu Ilić i zavila ih zauvek u crno!

Naime, pre tri godine, na istom mestu gde je sada pronađen mrtav Dalibor, nastradao je i njegov sin Bogdan (19), kada je "pežo" u kome se nalazio sa drugovima sleteo u jezero Veliki Zaton kod Majdanpeka. 

Društvene Mreže  Bogdan i Dalibor Ilić

 -  Automobil u kom su bili trojica mladića sleteo je s puta na neosvetljenoj deonici, ispresecanoj krivinama. "Pežo" je preleteo preko nepristupačnog terena, obraslog šibljem i surovao se u jezero s visone od oko 10 metara - podseća izvor.

Inače, kako smo tada pisali, reč je o trojici nerazdvojnih drugara koji su drugi dan Uskrsa, odnosno 3. maj 2021. godine odlučili da provedu zajedno. Međutim, slavlje je završeno velikom tragedijom - nastradao je mladi Bogdan, čije je telo izvučeno iz vode narednog dana, dok su dvojica momaka uspeli da se spasu. 

- Mladi Bogdan bio je za volanom "pežoa", a nije ni imao položeno, štaviše tek je tada krenuo u auto-školu. Njegov trener ranije je pričao kako je Bogdan bio mlada nada boksa. Osvojio je drugo mesto na prvenstvu Balkana i treće na državnom prvenstvu u juniorskoj konkurenciji u MMA - kaže izvor i dodaje kako Bogdan nije ni imao priliku da ostvari sve što je želeo. Njegovi roditelji bili su potpuno skrhani bolom, a sada na skoro istom mestu, pronađeno je telo njegovog oca, Dalibora Ilića, od koga se uveliko opraštaju rođaci i prijatelji pogođeni još jednom tragedijom za kratko vreme.

- Batice, sada si na nekom boljem mestu sa svojim Bogdanom, pretužno je za mlad život prerano je bilo i Bogdanu i tebi sada, ali svako od nas ima svoj dan, kako je zapisano tamo negde, neka ti je večna slava - napisala je sestra nastradalog Dalibora.

Inače, prema prvim informacijama, Dalibor se strmoglavio nakon što se obrušilo brdo na kome je stajao, a njegovo telo pronađeno je juče ujutru.