Sve su jače glasine da je poznati glumac gej: Ni uloge mačo muškarca nemaju uticaj, razvod je dodatno podgrejao teorije

Ovaj miljenik žena gotovo se godinama bori sa pričama o njegovoj seksualnosti.

Profimedia

Već dve decenije seksualnost Hjua Džekmena je bila dovedena u pitanje, a glasine su postale preterane kada se on rastavio od supruge prošle godine.

Ove nedelje je otkrivena njegova navodna nova romansa, a izvori kažu da Džekmen sada izlazi sa legendom Brodveja Saton Foster (49) i da su „sve svoje slobodno vreme provodili zajedno“.

Uprkos tome što je više puta izjavljivao da je to heteroseksualno, neosnovane glasine da je gej kovitlaju se godinama, a Džekman je sam podsticao spekulacije šaleći se na svoj račun na račun tih spekulacija.

Profimedia 

On se takođe osvrnuo na poreklo tvrdnji, verujući da datiraju iz uloge koju je on igrao 2003. godine. U to vreme, 56-godišnji Džekman je bio srećno oženjen sa Deborom-Li Fernes (68), ali je igrao otvoreno gej kantautora Pitera Alena u filmu "Dečak iz Oza" na Brodveju.

Govoreći o preuzimanju uloge u to vreme, on je razmišljao: „Neki ljudi su rekli: „Hrabro je od vas što igrate gej muškarca“. I mislim da je to veoma zastarelo. zar ne?'

Tokom produkcije morao je da poljubi kolegu Džeroda Emika na sceni, a razmišljajući o trenutku za koji misli da je izazvao glasine, Džekmen je podelio: „Bukvalno sam samo sklopio usne... Počeo sam da se smejem tako jako. Tako da sam ostao da ga ljubim, jer sam mislio: „Samo ću da se smejem. Ostaću ovde dok se ne smiri“, i to se nikada nije stišalo i cela publika je videla kako mi se telo trese, pa su počeli. '

AP 

On je dodao tokom intervjua 2018: „Neki momci se uznemire, neki momci kažu: „Nemoj reći da sam gej“, ali ja sam dobar.“

Kada je Dečak iz Oza završio svoj mandat na Brodveju i počeo da se prikazuje u Australiji 2006. godine, Džekman više nije morao da ljubi svoju ljubavnicu na sceni.

Govoreći o odluci da ukloni poljubac, njegov novi kolega Marej Bartlet je objasnio: „Samo smo želeli da bude veoma jednostavno i čisto".

Poljubac istog pola nije bio deo originalnog mjuzikla kada je prvi put pokrenut Dovn Under 1998. godine, a dodat je scenariju tek kada je produkcija počela na Brodveju 2003. godine.

Džekman je bio poštovan u gej zajednici i odmah je postao pin-up kada su se pojavile slike na kojima uživa u trčanju bez majice na plaži sa svojim zgodnim ličnim trenerom.

Profimedia 

Glasni zagovornik LGBTK prava se nedavno pozabavio svojom seksualnošću tokom svoje emisije za jednog muškarca, The Man. The Music. Emisija 2019.

Obraćajući se publici u londonskoj O2 Areni, Džekmen (56) je namignuo i rekao: „Znam šta svi mislite... zar ne? Nije li on... ... Australijanac?'

Iako ga glasine nisu uznemirile, Džekmen je priznao da je zabrinut kako će to uticati na njegovu ženu.

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

01:48
INFLUENSER SE SPREMA ZA VOJSKU: Ovo se nalazi u mom koferčiću sa šljokicama!  Izvor: Kurir televizija