Paf Dedija u zatvoru svakodnevno posećuje tim psihijatara: Otkiveni šok detalji o uhapšenom muzičkom mogulu

Jedna stvar mu najteže pada od kako je zatvoren iza rešetaka.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Život u zatvoru ne ide dobro osramoćenom mogulu Šonu 'Didiju' Kombsu, rekao je zatvorski stručnjak Lari Levin.

Levin, direktor i osnivač zatvorskih konsultanata na Volstritu, pojavio se na hit podkastu "Suđenje Didiju", gde je otkrio da Kombsa svakodnevno posećuje psihijatrijski tim koji prati njegovo mentalno zdravlje.

On zapravo nije razmišljao o samoubistvu, ali moj unutrašnji izvor tamo mi kaže da neko dolazi da ga poseti nekoliko puta dnevno, znate, da se uveri da je dobro“, rekao je Levin.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Dodao je: „Došao mu je neko iz odeljenja za psihologiju da ga poseti, tako da je to kao igra koju igraju sa zatvorenicima. Zapamtite, on ne igra šah. On je sam u ćeliji", objasnio je Levin za Dejli Mejl.

Paf Dedi je zatvoren u ozloglašenom zatvoru Metropolitan u Bruklinu (MDC) otkako je uhapšen 16. septembra po saveznoj optužbi za reketiranje zavere, seksualnu trgovinu i prevoz u svrhu prostitucije. Levin, čija kompanija priprema optužene za zatvorski život i pomaže im da se kreću kroz rehabilitaciju i druge zatvorske programe, tvrdi da Kombs već ima povlašćeni tretman u zatvoru u Bruklinu.

Universal Pictures / Relativity / AFP / Profimedia 

Moji izvori mi govore da dobija dodatne termine za kupanja nedeljno“, rekao je Levin. 'Ne znam koliko. Verovatno varira. Daju im dodatne privilegije.'

MDC, poznat po svojim užasnim uslovima i nasilnim incidentima, trenutno ima oko 1.200 zatvorenika. Bilo je brojnih smrtnih slučajeva u MDC-u, što je izazvalo nekoliko građanskih tužbi protiv zatvora za nezakonite smrti.

Jedna je uključivala smrt 36-godišnjeg zatvorenika Edvina Kordera, koji je umro u julu nakon što je povređen u zatvorskoj tuči.

Korderov advokat, Endrju Dalak, nazvao je ovu ustanovu 'prenatrpanim, nedovoljno osoblja i zapuštenim saveznim zatvorom koji je pakao na zemlji. 

VEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Mislim da je hrana verovatno najgrublji deo toga“, rekao je jedan od Kombsovih advokata, Mark Agnifilo, nakon saslušanja ranije ovog meseca.

Levin, koji je i sam proveo 10 godina u saveznom zatvoru zbog prevare i reketiranja, rekao je da će nekoga poput Kombsa, koji je navikao na raskošan način života, uticati ne samo fizička ograničenja u njegovoj ćeliji.

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

02:58
Ružičasti kokain: Smrtonosna mešavina koja se pojavila na tržištu i preti mladima Izvor: Kurir televizija