NAŠ POZNATI PEVAČ SE OŽENIO SA PROFESORKOM VERONAUKE, A ONA GA OSTAVILA ZBOG ŠOK POSTUPKA! On se pokajao zbog braka sa njom: "Napravio sam..."

Pevač Dado Polumenta bio je u braku sa učiteljicom veronauke Selmom Mekić iz Novog Pazara. Međutim nakon samo pet meseci braka odlučili su da se razvedu.

Instagram, Tamara Trajković

Pevač Dado Polumenta danas uživa u srećnom braku sa Ivonom iz Novog Sada sa kojom je dobio sve devojčice, a nekada je bio u braku sa učiteljicom veronauke Selmom Mekić iz Novog Pazara.

Bivša supruga pevača važi za jednu od najlepših Novopazarki.

Selma i Polumenta venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a onda se njihov odnos ekspresno završio.

Kurir Televizija 

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama – rekao je svojevremeno izvor blizak ovom paru.

Dado iza sebe imao dva propala braka. Nedavno je ispričao da je ono čime se ponosi njegova supruga Ivona sa kojom, kaže, živi najlepšu bajku.

- Ja sam toliko želeo da imam ženu pa sam onda bukvalno napravio dve katastrofalne greške u životu u tom nekom odabiru i to upravo iz te želje - rekao je iskreno Dado Polumenta za Blic na šta se profesorka nadovezla:

Printscreen/Instagram 

- To su bile Ana Marija...

- Jeste i Selma - dodao je Dado.

Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se kaligrafijom, kao i izradom originalnih ženskih marama.

- Krenuli smo sa prvom serijom ženskih marama sa mojim originalnim kaligrafskim radom i zaista sam srećna što je sve više žena koje sa zadovoljstvom nose marame, svaka na svoj način - poručila je ona jednom prilikom.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

02:23
"PREKO SAM ULTRA ZVEZDA, OVDE SAM RADNI PEVAČ!" Dado Polumenta otkrio za Kurir: Smorio sam se na koncertu Dina Merlina ZBOG OVOGA Izvor: Kurir televizija