BOJAN HRVATIN PONOVO DAO ISKAZ - Priznao da je učestvovao u prodaji oružja: Saradnik mu greškom doneo 600 hiljada evra, a on taj novac prosledio klanu Belivuka!

Pripadnici kriminalnog klana terete se za otmice, silovanje, sedam likvidacija, drogu i nedozvoljeno oružje, a suđenje za njihova zlodela nastavljeno je u Specijalnom sudu. Detalje o ovom događaju za Kurir televiziju otkrila je novinarka Slađana Nedeljković.

Kurir Televizija

U Specijalnom sudu nastavljeno je suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Okrivljeni saradnik Bojan Hrvatin, ponovo je dao iskaz. Kako je proteklo današnje ročište za Kurir televiziju otkrila je novinarka Slađana Nedeljković.

- Okrivljeni Bojan Hrvatin svedočio je o ubistvu Milana Ljepoje, Aleksandra Gligorijevića ali i o ubistvu Zdravka Radojevića za koje je navodno dobio 10.000 evra od ovog klana, a istu svotu novca dobio je i za učešće u ubistvu Gorana Veličkovića Goksija. Na pitanja Bojan Hrvatin je odgovaro upoznajući sudije sa činjenicama da je učešćima u zločinima radio posao vezan za narkotike i prodaju oružja, kao i da je dva puta bio posrednik u tome. Otkrio je da mu je prilikom jedne od primopredaja lice sa kojim je sarađivao greškom dao 600.000 umesto 300.000 evra, a on je taj novac dalje predao Veljku Belivuku. Na narednom ročištu predviđeno je da će svedoke ispitivati optuženi u ovom sudskom procesu.

This browser does not support the video element.

01:30
Bojan Hrvatin ponovo dao iskaz - nastavljeno suđenje klanu Belivuka i Miljkovića  Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

04:13
"NJEGOVO SVEDOČENJE NA SUĐENJU BELIVUKU JE KLJUČNO, ON O TOME SVE ZNA!" Bivši načelnik BIE o važnosti svedoka saradnika  Izvor: kurir televizija