AKT TERORIZMA U BOSANSKOJ KRUPI - Uhapšen maloletnik koji je sinoć ubio policajca, a drugog ranio: Tužilaštvo okarakterisalo motiv napada!

Tokom jučerašnje noći došlo je do ubistva u Bosanskoj Krupi kada je maloletno lice upalo u zgradu Ministarstva Unutrašnjih Poslova i hladnim oružjem napao vođu smene i njegovog zamenika. Tom prilikom oduzeo je jedan život, a takođe i ranio pripadnike obezbeđenja.

Printscreen/Youtube/BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine

Uhapšen je maloletnik koji je ubio policajca, a drugog ranio u Bosanskoj Krupi. Tužilaštvo je napad okarakterisalo kao akt terorizma.

Printscreen/Youtube/BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine 

On je sinoć ušao u zgradu Ministarstva Unutrašnjih Poslova i hladnim oružjem napao vođu smene i njegovog zamenika. Od zadobijenih povreda policajac je preminuo na mestu napada, dok je drugi sa teškim povredama hospitalizovan. Motivi napada se još uvek istražuju.

This browser does not support the video element.

00:25
Uhapšen maloletnik koji je sinoć ubio policajca, a drugog ranio: Tužilaštvo okarakterisalo motiv napada! Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

03:59
Novinarka Branka Travica ispred Specijalnog suda usled suđenja za ubistvo u Ribnikaru Izvor: Kurir televizija