Humanitarna trka „Trčim za Kosovo i Metohiju" - Ove nedelje budite humani i pridružite se ovoj akciji: Sav prihod ide za stipendiranje dece sa Kosmeta!

Ove nedelje u 12 časova održaće se humanitarna trka „Trčim za Kosovo i Metohiju" a Kurir televizija poziva svoje gledaoce da joj se pridruže!

Kurir Televizija

Na Adi Ciganliji u nedelju će se održati humanitarna trka „Trčim za Kosovo i Metohiju". Trka dužine 7,7 kilometara počinje u 12 časova na Makiškoj strani. Sav prihod ide za stipendiranje dece sa Kosmeta. 

Jedan od trkađa za Kurir televiziju pozvao je građane širom Srbije da se priključe trci i doprinesu ovom humanom činu. 

- Ćao svima, ja sam Dušan! Pozivam sve da se pridruže trci na Adi Ciganliji i time podrže naš narod na Kosovu i Metohiji! 

This browser does not support the video element.

00:38
Humanitarna trka „Trčim za Kosovo i Metohiju" na Adi Ciganliji! Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

00:52
Međunarodna biciklistička trka „Trofej Beograda – Beogradski pobednik” Izvor: kurir televizija