Hemofarm podržao studente - U saradnji sa Univerzitetom u Beogradu organizovan je prvi ESG festival: prva multimedijalna interaktivna izložba!

Studenti i gosti festivala imaće prilike da obiđu i prvu multimedijalnu interaktivnu izložbu posvećenu održivom razvoju „STADA Expo“.

Kurir Televizija

Kompanija Hemofarm u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu organizovala je prvi ESG festival koji se održava u Studentskom gradu na Novom Beogradu. Studenti i gosti festivala imaće prilike da obiđu i prvu multimedijalnu interaktivnu izložbu posvećenu održivom razvoju „STADA Expo“. Tim povodom, prvi čovek Hemofarm istakao je da je lokacija na kojoj se održava ESG festival pravo mesto odakle treba da krene edukacija mladih koji su naša budućnost.

Kurir Televizija 

„Velika je privilegija biti ovde među studentima, i ponosni smo što je Univerzitet u Beogradu naš partner u ovom projektu. Ovo nije ni sam početak niti je vrhunac svih dešavanja vezano za održivost, ovo je samo jedan korak na našem putovanju“ - rekli su iz Hemofarma.

This browser does not support the video element.

01:01
Hemofarm podržao studente - U saradnji sa Univerzitetom u Beogradu organizovan je prvi ESG festival Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs