Mia raskida sa momcima ako nemaju novac: "Neću ozbiljno razmišljati o zabavljanju sa nekim ko nije finansijski uspešan"

Mia priznaje da je u prošlosti raskinula sa momcima zbog njihove finansijske situacije.

Jam Press/@miiadio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mia Dio priznaje da je, kada je prvi put počela da izlazi, davala prednost emocionalnoj vezi u odnosu na finansijski status svog partnera.

Međutim, 23-godišnjakinja je od tada shvatila da finansijske poteškoće i nepromišljena potrošnja mogu dovesti do značajnih problema u odnosima. U snimku objavljenom na Instagramu koji je prikupio neverovatnih 24 miliona pregleda, Mia je objasnila zašto je zdrav bankovni bilans važan.

Jam Press/@miiadio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naravno, romantične i emocionalne veze su i dalje neophodne, ali neću ozbiljno razmišljati o zabavljanju sa nekim ko nije finansijski uspešan“, rekla je Mia, kreatorka sadržaja sa 794.000 pratilaca na Instagramu, za Vhat’s The Jam.

Nikada nisam izlazila sa nekim samo zbog njihovog novca. Privilegovana sam jer sam uvek bio neko ko ima mogućnosti da uzme u obzir i druge faktore. Mislite da je velika zabluda da možete izlaziti samo zbog novca ili ljubavi", tvrdi ova devojka.

Mia priznaje da je u prošlosti raskinula sa momcima zbog njihove finansijske situacije.

"Postojao je partner sa kojim sam se dobro emotivno povezala i bio je veoma velikodušan. Međutim, kada smo počeli da razgovaramo o tome da našu vezu napravimo korak dalje tako što smo se uselili zajedno, ispostavilo se da je on u velikim dugovima i da je izuzetno nesmotreno trošio novac. Za mene je prioritet odgovornost i iako sam brinula o svom partneru, to nije bio kvalitet koji sam želela u dugoročnoj vezi" rekla je ova lepotica.

Jam Press/@miiadio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ona kaže: „Moja porodica definitivno podržava moje prioritete u vezi. Koncept odnosa 50/50 je više američka stvar, tako da sam definitivno naišla na ljude koji imaju različite poglede. Što je sasvim u redu, jer svi traže različite stvari", dodaje u svom izlaganju.

Mia kaže da je ponekad „mrži“ zbog toga što deli svoja mišljenja.

Moja publika je pretežno ženskog pola, i tako smo stvorili zajednicu koja zaista osnažuje i podržava. To znači da je većina odgovora koje dobijam uglavnom pozitivna, jer moja publika zna šta može da očekuje od mene". 

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

01:48
INFLUENSER SE SPREMA ZA VOJSKU: Ovo se nalazi u mom koferčiću sa šljokicama!  Izvor: Kurir televizija