OBAMA PRUŽIO PODRŠKU KAMALI HARIS: "Kamala Haris je vođa, Tramp misli samo o sebi i nije pravi izbor za Ameriku!"

Demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris održala je veliki predizborni miting u Klarkstonu, u Džordžiji, gde su joj se pridružili bivši predsednik Barak Obama i pevač Brus Spring-Stin.

Kurir Televizija

Više od 30 miliona Amerikanaca već je glasalo na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama. Lično je glasalo približno 13 miliona ljudi, dok je više od 17 miliona glasalo poštom. Građani koji još nisu glasali imaju rok do 29. oktobra da zatraže listić za glasanje.

Demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris održala je veliki predizborni miting u Klarkstonu, u Džordžiji, gde su joj se pridružili bivši predsednik Barak Obama i pevač Brus Spring-Stin. Iz njenog štaba navode da Obamino prisustvo može dodatno motivisati birače. Haris je zahvalila na podršci, dok je bivši predsednik istakao da ona veruje u vladavinu zakona i želi zaštititi američku demokratiju, kritikujući Trampa. Ono što ne mogu da razumem je - zašto bi neko pomislio da će Donald Tramp uzdrmati stvari na način koji je dobar za vas, jer nema apsolutno nikakvih dokaza da ovaj čovek misli o bilo kome osim o sebi. Kamala Haris je vođa, provela je svoj život boreći se u ime ljudi kojima je potreban glas, kojima je potreban šampion.

- Nema apsolutno nikakvih dokaza da Donald Tramp misli o nekom osim o sebi - izjavio je Barak Obama.

This browser does not support the video element.

01:10
Obama pružio podršku Kamali: "Kamala Haris je vođa, Tramp misli samo o sebi i nije pravi izbor za Ameriku!" Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs