ZBOG OVOG DETALJA SVI MISLE DA JE DRAGAN VERIO JOVANU JEREMIĆ! Na voditeljkinoj ruci zasijao krupan prsten, svi se pitaju jedno

Niko ne može da odvoji pogled.

Antonio Anhel/ATA Images

Voditeljka Jovana Jeremić danas, 25. oktobra, proslavlja 34. rođendan. Ovim posebnim povodom u jednom poznatom restoranu u Beogradu, u srcu Skadarlije napravila je proslavu za rodbinu, bliske prijatelje i saradnike.

Na ulazu je postavljen plakat sa Jovaninim likom na kom piše "ego revolution, new me", dok je pored slika Kipa slobode, kao i ogromni lav.

Antonio Anhel/ATA Images 

Međutim, ono što su svi primetili jeste prsten koji je zasijao na Jovaninoj ruci.

Dodatno je sve zaintrigiralo to što voditeljka nije htela da otkrije šta je dobila od svog dečka milionera Dragana Stankovića koji inače drži lanac pekara, a na pitanje da li je u pitanju vereničku prsten, ona je zagonetno ćutala, što je podgrejalo sumnje, da je će se ponovo udati.

Antonio Anhel/ATA Images 

- Ne mogu da kažem šta mi je dečko poklonio, obećala sam Draganu. Mogu da opišem! Dobila sam nešto čemu iz dana u dan raste vrednost. To je nešto što je najčistije bistrine i čistoće, nešto što sija fantastično. To je simbol naše ljubavi, večne! On mi nije dao dozvolu da pričam o tome u javnosti. Sa njim sam proslavila rođendan, dočekali smo ga, bio je sa mnom. Baš sam ostala šokirana zbog poklona - rekla je voditeljka, kojoj je po svemu sudeći vilica pala do poda nakon što je dobila poklon od Dragana.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

00:14
jovana jeremic  Izvor: Instagaram/jeremicjovana