U NICI OTKRIVENA STATUA JOVANKE ORLEANKE - Velika kontroverza: Oko nje povedena je čak i istraga, a cifra njene vrednosti stvara vrtoglavicu!

Nakon što je otkrivena statua Jovanke Orleanke u Nici, povela su se brojna pitanja vezana za njen kontroverzan nastanak.

Kurir Televizija

U Nici je otkrivena statua Jovanke Orleanke vredna 170.000 evra, koja je izazvala kontroverzu zbog izbora radionice koja je izradila.

Statua, visoka dva metra i napravljena od bronze, biće uskoro pozlaćena. Istraga je otvorena zbog sumnje da je radionica Misor bila favorizovana. Gradonačelnik Nice, Kristijan Estrozi, branio je delo ističući njegovu izvanrednost i da bi samo to trebalo da bude važno.

This browser does not support the video element.

00:21
U Nici otkrivena statua Jovanke Orleanke vredna 170.000 evra! Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

00:59
Narodna kultura na Trećem međunarodnom sajmu robe  Izvor: Kineska medijska grupacija