"DEMON" DONEO LOŠE VESTI NOVAKU! Đoković u problemu, ovome se nije nadao! Drama bi mogla da se reši u Beogradu!

HECTOR RETAMAL / AFP / Profimedia

Novak Đoković dobio je vesti kojima se nije nadao. Australijski teniser, Aleks de Minor, uspeo je da pobedi Jakuba Menšika u četvrtfinalu turnira u Beču i to posle velike drame i preokreta (6:7, 6:3, 6:4), te Novakov plasman na Završni masters u Torinu i dalje "visi".

Srpski as je i dalje ispred De Minora koji se nalazi na devetom mestu u trci za Završni masters sa 355 bodova manje od Novaka (3.555), ali bi plasmanom u finale turnira u Beču skočio na 3.685, a osvojenom titulom 3.855. Tada bi bio samo 55 bodova iza Đokovića, uz priliku da ga prestigne na Mastersu u Parizu, ali i turniru u Beogradu koji nosi još 250 bodova. Dakle, rešenje drame oko plasmana na Završni masters mogli bismo dobiti tek na turniru u prestonici naše zemlje (3. do 9. novembar).

Printscreen / ATP 

U polufinalu De Minora čeka okršaj sa Karenom Kačanovim, dok ćemo u drugom polufinalu gledati okršaj Lorenca Musetija i Džeka Drejpera. Izvesno je da će se Novak nadati neuspehu Australijanca, ali je veliko pitanje da li će uopšte i zaigrati na Završnom mastersu sve i da se plasira jer planove za kraj sezone Đoković i dalje nije objavio.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

03:21
ŠTA ČEKA NOVAKA POSLE PORAZA OD SINERA? Teniski analitičar nema dilemu: Ostao je misteriozan posle Šangaja, ali verujem da mu je ove godine ostao još jedan cilj Izvor: Kurir televizija