"Srbija mi je promenila život" Devojka iz Španije se zaljubila u srpskog glumca, pa odlučila da postane srpska snajka "U MUP-u su se smejali"

Dženi, koja je poreklom iz Španije, osnovala je porodicu sa Urošem u Srbiji, a koliko se dobro uklopila u našu sredinu, govori i činjenica da gotovo perfektno priča srpski jezik, ali i da upravo na našem jeziku snima sadržaj za društvene mreže.

Printscreen Instagram / jenniimartin

Glumac Uroš Jovčić godinama unazad uživa u ljubavi sa lepom Dženifer Dženi Martin. Ona je influenserka iz Španije, a zbog ljubavi je napustila rodnu zemlju i postala prava srpska snajka. 

Printscreen 

Par se upoznao tokom snimanja popularnog serijala filmova "Montevideo", naš glumac je tada imao 21. godinu, a Dženi svega 15. Ipak, ljubav je bila jača i od kilometara, a njih dvoje su danas ponosni roditelji jednog dečaka.

Srpska snajka

Tik Tok Printscreen 

Dženi je letos dobila i srpsku ličnu kartu, a srećnu vest je podelila na svom Tik Tok profilu. 

- Od danas imam ličnu kartu! Znam da verovatno mislite: "Jel to toliko bitno?". I jeste, mnogo je bilo bitno za mene. Sada zvanično mogu da kažem da sam srpska snajka - započela je ona priču veselo i dodala:

- Ok, nemam državljanstvo, ali i to će biti - kaže i dodaje da već šest godina živi u Beogradu i da je sada presrećna.

- U MUP su se smejali, rekli su da nikad nisu videli da je neko toliko srećan jer je dobio ličnu kartu. Do sada sam uvek morala da idem svuda sa pasošem, pa sam se plašila da ga izgubim ili tako nešto. Sad konačno mogu da kažem da zvanično živim ovde. Sada se osećam kao da pripadam ovde, da sam deo Beograda, deo Srbije...

A Srbija je zemlja koja mi je bukvalno promenila život. Vi ste mi od početka otvorili ruke i uvek ste bili divni prema meni, slušate me kako pričam loš srpski, kako grešim svaki padež. Ali, to je sve deo moje priče ovde - ispričala je emotivno na srpskom ova lepa devojka.

Gnezdo svili u Beogradu

Printscreen/Instagram/jenniimartin 

Dženi i Uroš s na ludi kamen stali su 2021. Glumac i influenserka porodično gnezdo svili su u Beogradu, a kako ona otkriva, od početka njihove ljubavi sve odluke, pa i one oko uređenja doma, donose zajedno.

- Upoznala sam Uroša kad sam imala 15 godina, on je imao 21, dok smo snimali film "Montevideo". Prošlo je deset godina i naravno da smo se promenili, ali nekako smo se menjali na bolje. Od Uroša sam naučila mnogo stvari koje pre nisam znala, a verujem da je to i kod njega slučaj, učio je od mene. Jedno drugo smo dopunili, kako Uroš ume da kaže: "Zajedno smo jači".

Printscreen/Instagram 

Teško mi je bilo da se odvojim od porodice, skoro 5.000 kilometara smo udaljeni. Volela bih da mogu često da sednem na avion i da brzo stignem na Tenerife, ali dug je put zaista. Oni su srećni jer znaju da sam srećna, radim i našla sam ljubav svog života - ispričala je ranije Dženi i dodala da se sa suprugom odlično slaže:

Prinstcreen/Instagram 

U leto 2023. Dženi i Uroš su postali roditelji dečaka kome su dali ime Olivije.

(Kurir.rs/I.M.)