LEJKERSI SEKU VEĆ NA POČETKU SEZONE! Povlače potez koji će pogoditi Lebrona Džejmsa! Sve je unapred isplanirano!

Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Po prvi put u istoriji NBA lige videli smo na parketu oca i sina. Lebron i Broni Džejms zaigrali su za Lejkerse i ako je ispisana istorija najjače lige na svetu. Svi koji prate košarku znaju da je do toga došlo najviše zbog "kralja" i njegovog uticaja u Los Anđelesu.

Zato i ne čudi previše odluka koja je usledila. Bronija šalju u Razvojnu ligu, igraće za filijalu Lejkersa. Biće to posle serije gostovanja koja sledi. "Lejkrsi idu na pet uzastopnih gostovanja, biće tamo i Broni, igraće verovatno u Klivlendu, mestu koje ima posebno značenje za njih. Posle toga, rečeno mi je da će da ga prebace u Razvojnu ligu, prebaciće ga u filijalu kada krene nova sezona u tom takmičenju", rekao je pouzdani novinar Šams Čaranija koji je zamenio Adrijana Vojnarovskog na ESPN-u.

Tvrdi da je sve to već isplanirano. "Plan je da rade na njegovom razvoju, svi su shvatili da tako treba. Ima četvorogodišnji ugovor, tri godine su zagarantovane. Ako ne želi da se bavi košarkom, može verovatno više da zaradi da bude influenser ili da se bavi nečim drugim, ali želi da bude u košarci. Taj odlazak u Dži ligu je deo svega toga", zaključio je Čaranija.

Kurir sport / Mondo

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

05:15
"LEBRON JE NAPRAVIO KORAKE, NARAVNO DA SUDIJE NEĆE NJEMU TO DOSUDITI" Moka Slavnić ocenio: Za mene smo moralni pobednici  Izvor: Kurir televizija