Slučajno probušili zid ispod stepenica, a od prizora ih prošla jeza: Iza malenih vrata krila se potpuno nova kuća "Ne smem više da spavam"

Naime, ispod njihovih stepenica se nalaze sobe i prolazi za koje nisu znali da su tu, a sve su saznali slučajno.

printscreen/tiktok/dr_scaryy

Jedan par ostao je šokiran kada je slučajno otkrio potpuno novi deo svoje kuće, koji je bio skriven ispod stepenica. 

Na viralnom snimku koji je objavila žena, objašnjavaju kako su slučajno napravili rupu na stepenicama tokom renoviranja. U tom momentu su otkrili da iza zida postoje stepenice koje vode dalje. U potpuno novi deo kuće.

printscreen/tiktok/dr_scaryy 

Na dnu tih stepenica su vrata koja vode u sobu napuštenog izgleda, a tu je i niz tunela i malih prostorija. Sve to kod njih stvara osećaj nelagodnosti jer, kako kažu, izgleda kao da su ove prostorije odavno nekorišćene i zaboravljene.

"Neću moći da spavam"


- Ovo je sve ispod nas - neću moći više ovde da spavam - rekla je uznemirena žena.

printscreen/tiktok/dr_scaryy 

Kako su objasnili, nije im jasno da li su prethodni vlasnici znali za sobe i objasnili su da im to niko nije pomenuo kada su kuću kupovali.

Dok su se kretali kroz nepoznate sobe, u jednom trenutku kamera se pomera nagore i par može da vidi svetlost sa puta iznad jer postoji velika rupa na plafonu.

"Imate dodatni prostor"

printscreen/tiktok/dr_scaryy 


Njihovi pratioci su bili prilično zainteresovani za "tajni deo kuće", te je ovaj video brzo postao viralan. Mnogi su se pitali kada su sobe poslednji put korišćene i da li je neko skoro bio u njima. Drugi su pak mislili da je to prilično uobičajeno za viktorijanski način gradnje kuća.

"To je samo podrum, opustite se. Deo velike kuće koja je nekada bila podeljena, podrumi su korišćeni za skladište, a ponekad i prostorije za osoblje" napisao je jedan pratilac. 

"Ne razumem zašto se žalite, upravo ste dobili dodatnu kvadraturu kuće", našalio se jedan pratilac.

Bilo je još šaljivdžija u komentarima, pa je tako jedan korisnik napisao kako su to verovatno katakombe, koje datiraju još iz Viktorijanskog vremena. 

(Kurir.rs/I.M.)

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

00:14
Gde da sakrijete novac u kući Izvor: Instagram/cactusmebel