(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) IMA MRTVIH! STRAVIČAN SUDAR AVIONA! Odjeknula eksplozija, meštanka ispričala jezive detalje tragedije!

Sudarila se dva aviona u Australiji kod Sidneja, ima mrtvih

Youtube/Printscreen/Sky News Australia

Tri osobe su poginule nakon što su se dva laka aviona sudarala u vazduhu pre nego što su pala na zemlju na jugozapadu Sidneja.

Policija Novog Južnog Velsa potvrdila je da je reagovala na smrtonosnu avionsku nesreću oko 11.50 sati u subotu u blizini parka Belimbla kod Oukdejla. Policija je potvrdila da su tri muškarca poginula u nesreći.

Portparol Hitne pomoći Novog Južnog Velsa ranije je potvrdio da su u jednom od aviona bila dva putnika u trenutku pada.

Lokalna stanovnica Kajli Sparks rekla je da je čula kako avion leti unaokolo i da je zvučao normalno, a zatim se u jednom trenutku začuo "snažan prasak".

- Moj otac ima iskustva oko mehanike, rekao je da je to zvučalo kao katastrofalan kvar motora - rekla je gospođa Sparks.

- Međutim, nismo to videli dok smo bili pod tendom, ali smo to sigurno čuli i pokušali smo da vidimo da li možemo da pronađemo olupinu.

Sparksova je rekla da su krenuli starom vatrogasnom stazom koja je prolazila kroz zadnji deo njihovog imanja, ali nisu mogli da pronađu olupinu.

(Kurir.rs/News/Preneo: V.M.)

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

00:15
Pad aviona Kina Izvor: Twitter/KaustuvaRGupta