DA LI ZLATKO ZAHOVIČ STIŽE U PARTIZAN? Legendarni Slovenac se oglasio i govorio o interesovanju crno-belih: "Ogromna je čast..."

Jure Makovec / AFP / Profimedia

Nova uprava FK Partizan, na čelu sa Rasimom Ljajićem, Predragom Mijatovićem i Dankom Lazovićem rešila je da napravi nekoliko velikih rezova. Posle Ivice Ilieva, čelnici crno-belih rastali su se i sa Ivicom Kraljem, a u medijima se pojavila informacija da bi u klub mogao da stigne Zlatko Zahovič.

Legendarni Slovenac koji je navodno jedan od glavnih kandidata za mesto sportskog direktora Partizana sada se oglasio i u kratkoj izjavi za "Ekipu" govorio je o interesovanju crno-belih.

- Bespredmetno je komentarisati. Ali svakako je ogromna čast što me mediji vide kao jednog od kandidata za mesto sportskog direktora - rekao je on.

Profimedia 

Zahović je sa crno-belima bio šampion Jugoslavije u sezoni 1992-93, a godinu dana ranije usvojio je državni kup. Kao funkcioner posebno se istakao u Mariboru kog je vodio do Lige šampiona.

Kurir sport / Ekipa

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

02:06
Ivica Iliev nije više sportski direktor Fudbalskog kluba Partizan a Slovenac Zlatko Zahović ima najveće šanse da preuzme ulogu! Izvor: Kurir televizija