KAKAV ŠOK! STANISLAV, JANJUŠ I MAJA ZAJEDNO U PROVODU: Evo svih detalja intrigantnog susreta...

Kako je Janjuš nešto pre izlaska na Instagram storiju podelio tužan datum - njemu je pre 10 meseci brat tragično nastradao, pa nije ni čudo što se nije veselio.

Damir Dervišagić, Screenshot, Ana Paunković

Sloba Radanović je zabavljao publiku u "Nacionalnoj klasi" i atmosfera je bila odlična, ali pažnju su privukla dva stola, jedan do drugog.

Naime, za jedim stolom je bila Maja Marinković sa društvom koje se veselila, igrala i pevala, a za drugim stolim sedeo je njen bivši dečko, Marko Janjušević Janjuš.

ATAIMAGES 

Međutim, kako je Janjuš nešto pre izlaska na Instagram storiju podelio tužan datum - njemu je pre 10 meseci brat tragično nastradao, pa nije ni čudo što se nije veselio.

On je napisao na Instagramu:

- Lepi moj danas je tačno 10 meseci kako si otišao na neko drugo mesto... Danas je brate 10 meseci od mog najgoreg dana od kad sam se rodio. Želim da ti kažem ako me čuješ da ni jedan dan nije prošao da nisam pomislio na tebe. Česot m idolaziš u san to sam ti već rekao, često te poljubim, kao što sam te ljubio kada si bio mali, najlepši, najvažniji... - napisao je Janjuš i dodao:

Printscreen 

- I da znaš večeras ću pevati i plakati. Pevaću zato što me duša boli za tobom, a plakaću zato što me isto duša boli - poručio je Marko Janjušević u objavi, uz koju je dodao i emodžije koji plaču.

Da li su Janjuš i Maja razmenili koju reč, nije poznato.

Međutim, osim Janjuša, tu je i bio i drugi bivši - Stanislav Krofak.

Printscreen 

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

01:55
Ko je ove nedelje u "Komšiluku" zaslužio nagradu od 100.000 dinara? Izvor: Kurir televizija