SLOBA RADANOVIĆ OBIŠAO SVET GORU! Pevač prvi put kročio na tlo svete zemlje, od Boga taži samo jedno

Muzičar je sa prijateljima i kumom obišao Atos i oduševio se predelima i snago koju je osetio na ovom svetom mestu

Privatna Arhiva

Slobodan Radanović je u javnosti poznat kao veliki vernik i porodičan čovek. Popularni pevač je sa prijateljima i kumom Goranom Lečićem Lekom nedavno posetio važan centar pravoslavnog monaškog života Svetu Goru.

Tu se nalaze 20 manastira, a poznata je i po dugoj prisutnosti hrišćanstva i istorijskim monaškim tradicijama, koje u najmanju ruku datiraju iz 800. godine pre nove ere i vizantijskog doba.

Privatna Arhiva 

- Moje prvo putovanje na Svetu Goru. Već jedva čekam sledeće. Hvala braći i kumu na prelepo provedenom vremenu zajedno. Slava Bogu- napisao je pevač na društvenim mrežema.

Privatna Arhiva 

 Muzičar sa zadovoljstvom uvek govori o sojoj veri, ali izahvalnosti koju duguje Bogu za sve što mu je pružio:

- Uvek ističem da sve što bih poželeo preko ovoga, bio bih neskroman, Bog mi je dao i više nego što sam tražio. Samo eto, zdravlje, slogu i ljubav -rekao je jednom prilikom Sloba.

Privatna Arhiva 

Radanovića je poslužilo lepo vreme na putu za Atos, pa je trenutke saprijateljima ovekovečio i podelio na drštvenim mrežama. Na ovo krševito teško prohodno poluostrovo je ženama prilaz strogo zabranjen. Radanović je kako i sam kaže uživao na jednom od najznačajnijih predela Grčke, Balkana, pa i celog sveta zbog svoje velike nacionalne, istorijske, teološke, filološke, hrišćanske i umetničke vrednosti. Stožer pravoslavnog monaškog života, umetnosti i pismenosti, najveći muzej na svetu i danas jedan od najznačajnijih svetionika svetskog hrišćanstva oduševio je pevača koji je obećao da će se ponovo vratiti na ovo blagosloveno tlo.

Privatna Arhiva 

This browser does not support the video element.

01:55
Ko je ove nedelje u "Komšiluku" zaslužio nagradu od 100.000 dinara? Izvor: Kurir televizija