ISPLIVALI DETALJI! MIJATOVIĆ OTKRIO POZADINU SASTANKA SA TERZIĆEM! Poznato o čemu su pričali čelnici večitih i šta se dešavalo na ručku koji je sve iznenadio!

Ovo zanima sve ljubitelje fudbala!

Nemanja Nikolić, Beta Marko Metlas

Član privremene uprave FK PartizanPredrag Mijatović počeo je da zavodi red u klubu od prvog momenta na funkciji.

Odgovoran, ozbiljan i cenjen sportski radnik kao što je on već je u saradnji sa Dankom Lazovićem i Rasimom Ljajićem napravio početne korake za stabilizaciju kluba, a svakodnevno se bori za crno-bele interese.

Juče je kao bomba odjeknula fotografija na kojoj su "uhvaćeni" Mijatović i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić na opuštenom ručku u jednom beogradskom restoranu.

Nije do sada bilo uobičajeno da čelnici dva najveća rivala mogu prijateljski da sede i razgovaraju, ali ovo je očigledno neko novo vreme.

Sam Mijatović je objasnio kako je do sastanka sa Terzićem došlo i o čemu su razgovarali, kao i o postojećoj situaciji u klubu.

- Situacija u klubu je jako komplikovana, mnogo komplikovanija nego što sa strane izgleda. Mediji su toliko svi aktivni i stalno nešto traže da bih morao samo to da radim, da pričam sa medijima, a mora da se radi nešto drugo. Imaćemo prilike da pričamo. Naravno obavili smo ručak i sve, pravimo relacije i institucionalno i ovako i onako, to je potpuno normalno u svim relacijama velikih klubova kao što su Partizan i Crvena Zvezda, ali ne bih tome pridavao toliko značaja, biće u narednom periodu, tako da nema nikakvih problema, idemo dalje. Imaćemo prilike da pričamo i da se bolje upoznamo - rekao je Predrag Mijatović za portal "Republika".

Partizan će od 15 časova i 55 minuta dočekati Čukarički na svom stadionu, navijači su prekinuli bojkot, traži se karta više.

Grobare definitivno očekuju bolji dani...

Kurir sport / Republika

This browser does not support the video element.

03:54
Predrag Mijatović o reprezentacijama iz regiona Izvor: Kurir televizija