NAKON DUŠKA, ON! Karleuša objavila fotku i pokazala ko je sad u njenom zagrljaju: "Moj anđeo"

Karleuša iznenadila pratioce na društvenim mrežama

Kurir Televizija

Svima je poznato da je Jelena Karleuša veliki borac za prava životinja, a sada je objavila emotivnu fotografiju sa udomljenim psom Alfom.

Ona često u svojim storijima poziva na akciju kada su u pitanju životinje, a poznao je i da ne jede meso i ne nosi kožu.

Ona ima nekoliko pasa, a sada je podelila emotivnu fotografiju sa jednim od njih, Alfom kog je spasila posle torture koju je prošao.

- Moj anđeo - napisala je dok je ljubila svog psa u glavu, a ta emotivna scena je mnoge oduševila.

Podestimo, ona je udomila psa koji je prošao iživljavanje, a pričal je o tome i na televiziji.

Printscreen 

Saznala je ko je mučio životinju, a još veći šok je usledio kada je otkrila da su, najverovatnije kako kaže, u pitanju deca.

- Lečim i činim sve da im ostatak života bude dobar, da žive mnogo bolje od onih ljudi koji su im to zlo učinili. Na primer, moja velika ljubav je moj pas Alfa, kome je neko, ja imam saznanja ko je to i mislim da bi to bilo šokantno za javnost i mogu da kažem da uopšte nije odrasla osoba u pitanju... to je bilo surovo igranje dece, najverovatnije je to. Alfa, kome je neko znači odsekao obe prednje šape, rep i uvo... On je sada glavni princ, beba u kući, i uživa u životu stvarno predivno. On je zaboravio sve što mu se desilo, sigurna sam - rekla je Jelena.

Ona je nešto kasnije usvojila i Alfinog brata, kog je nazvala Omega.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

02:01
Jelena Karleusa koncert u Staroj Pazovi Izvor: Privatna arhiva