ĐANI I DARKO LAZIĆ NAPARAVILI HAOS NA ZABAVI KOD HOFMANA! Hapšen zbog zlostavljanja i mučenja, ali je istraga obustavljena! Evo šta sad slavi

Ljuban Vidović i njegova supruga okupili su prijatelje i porodicu kako bi prosavili najvažniji dan u njihovom životu, rođenje prvog deteta

Društvene Mreže

Darko Lazić, Radiša Trajković Đani, Bojana Bajraktarević pevali su na zabavi povodom rođenja deteta koju je organizovao Ljuban Vidović Hofman.On je u javnosti postao poznat prošle godine kada je sa svojim bratom Miljanom uhapšen u tržnom centru.

Prinstceen 

Ljuban je nedavno postao roditelj i tim povodom je upriličio gala zabavu za prijatelje, saradnike i porodicu.  Fotografije sa fešte su on i njegova supruga delili na društvenim mrežama. Ako je suditi po atmesferi, zabava je odlično protekla, a pevači su se i te kako tom prilikom oparili. Roditelji nisu skidali osmeh s lica već su uz bogato posluženje i terevenku obeležili najvažniji dan u njihovom životu.

Prin Screen 

Podsećanja radi, braća Hofman,uhapšeni su u novembru prošle godine u spektakularnoj akciji policije zbog snimaka objavljenih na društvenim mrežama na kojima se vidi kako maltretiraju i zlostavljaju dostavljača hrane i konobare.Ova braća su se našla u centru pažnje zbog svojih poslova s one stane zakona.

Printscreen/Youtube  Otac braće Hofman Miodrag Vidović

Braća Hofman, ali i njihov otac Miodrag Vidović, gostovali su pre pet godina u jednoj emisiji na Hepi TV. Tada je njihov otac istakao kako su se braća uhvatila lošeg društva i umesto da studiraju, počeli su da se bave kriminalom. Miodrag je tada javno istakao i da se odruče svojih sinova - Miljana i Ljubana. 

- Ja se odričem svojih sinova i svu svoju pokretnu imovinu dajem institutu u Beogradu - rekao je on pre četiri godine u emisiji.

U navedenoj emisiji, otac braće Hofman priložio je i pismeni dokument u kojem se odriče svoje dece. Nije poznato u kakvom su porodičnom odnosu danas otac i sinovi Hofman.

Printscreen/Instagram 

 Sudeći po njihovim tetovažama, Miljan i Ljuban su se po stilu života ugledali na braću Ronald i Redžinald Krej iz filma "Legenda". Ponašanje braće Krej bilo je toliko loše da su nečasno otpušteni iz vojske. To ih nije previše pogodilo s obzirom da su upravo to i hteli. Ipak, to je obojici onemogućilo ulazak u svet boksa, o čemu su sanjali odmalena. Zbog toga su se odlučili na nešto mnogo drastičnije - kriminal. Roni je bio homoseksualac, a Redži biseksualac. Tu tajnu čuvali su svim raspoloživim sredstvima kako njihovi neprijatelji u njihovoj seksualnosti ne bi detektovali - slabost. Pre nego što su postali "nepobedivi" to je navodno išlo u toliku krajnost da su braća imala incestne odnose.

Printscreen 

Ljuban Hofman Vidović pušten je na slobodu nakon više od mesec dana iz pritvora, kada je Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo da protiv njega nema dokaza za krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Kako je u decembru prošle godine saopšteno postupajući tužilac je predložio da se prema okrivljenom Miljanu Vidoviću Hofmanu, Ljubanovom bratu produži pritvor imajući u vidu da i dalje stoje razlozi za isti. Na ponovljenom suđenju Miljanu Hofmanu Vidoviću je u junu ove godine određeno devet meseci kućnog zatvora. Zbog toga što služi kaznu, stric Miljan nije prisustvovao zabavi.

Kurir, Printscreen/Instagram