DAMJANOVIĆ PRED NAPREDAK: "Jako zahtevna utakmica"

Trener TSC-a očekuje tešku utakmicu.

Fss

Trener fudbalera TSC-a Jovan Damjanović izjavio je da će predstojeća utakmica Super lige Srbije protiv Napretka iz Kruševca biti jako zahtevna, i da je protivnička ekipa dobro organizovana i kompaktna.

"Očekuje nas zahtevna utakmica, nismo imali mnogo vremena od utakmice sa Legijom, moramo dobro da se spremimo. Imamo iskustva u tome već. Napredak je dobro organizovana ekipa, intenzivna, kompaktna, neće biti nimalo lako. Spremamo se na najbolji način da odigramo dobru utakmicu i da se rezultatski stabilizujemo", naveo je Damjanović, a preneo danas TSC.

TSC će igrati na gostujućem terenu protiv Napretka iz Kruševca u nedelju u 19 časova, u 13. kolu Super lige Srbije.

Damjanović je dodao da su gotovo svi njegovi igrač spremni za utakmicu protiv Napretka, ali da se u timu nalaze neki koji su već duže vreme roviti.

"Svi su na raspolaganju, neki su roviti već duže vreme. (Nemanja) Petrović je van stroja, (Ifet) Đakovac se vraća, Jovanović je na pola. Svi su na raspolaganju sem Petrovića, koji možda neće biti na maksimumu", rekao je on.

Fudbaler TSC-a Viktor Radojević rekao je da će utakmica biti izuzetno teška i da na utakmici Lige konferencija protiv Legije u četvrtak, koju je TSC izgubio 0:3, njegova ekipa nije bila dovoljno konkretna.

"Očekujem izuzetno težak meč, izlazimo iz poraza, nismo bili dovoljno konkretni protiv Legije. Očekuje nas teška utakmica, Napredak je dobra ekipa i odlični su kod kuće", kazao je on.

TSC je deveti na tabeli sa 16 bodova, dok Napredak iz Kruševca zauzima 12. mesto sa 13 bodova.

Kurir sport