TEŠKO JE OVO ZA GLEDATI! MNOGO BOLI: Brat Siniše Mihajlovića podelio srceparajući video

Posle ovih scena malo ko može da ne pusti suzu

Printskrin/Instagram

Smrt Siniše Mihajlovića u decembru 2022. godine i danas je bolna tema za veliki broj Srba i Italijana.

Posebno se bol odnosi na porodicu Mihajlović, Mihinu suprugu Arijanu i njihovu decu. I brat Siniše Mihajlovića, Dražen Mihajlović posebno je bio vezan za njega. Bratska ljubav od najranijih dana u rodnom Borovu, a onda i rat u Hrvatskoj koji je još više učvrstio vezu između Dražena i Siniše.

Printskrin/Instagram 

Kada je počelo sa oružanim napadima na Srbe u Hrvatskoj 1991. godine, Dražen Mihajlović bio je pitomac u srednjoj školi MUP u Zagrebu. Tada je Siniša, zahvaljujući ljudima iz Crvene zvezde uspeo svog brata da prebaci u školu u Sremskoj Kamenici. I tokom daljeg života, Dražen i Siniša bili su nerazdvojni.

Danas je Dražen Mihajlović podelio video preko društvenih mreža, gde njegova deca dočekuju strica na ulaznim vratima kuće u Novom Sadu.

- Srećni dani, Andrea i Filipa dočekuju svog velikog "čiku" Sinišu kako su ga od milošte zvali - napisao je Dražen.

Komentari njegovih prijatelja bili su zaista emotivni i srceparajući. Neki od njih su izazvali i suzu u oku, svakome ko zna šta je bratska ljubav. A, Siniša i Dražen bili su primer i simbol kako dva brata treba da se vole i uvažavaju.

This browser does not support the video element.

04:09
EKSLUZIVNO ZA KURIR! MIHA OSTAJE VEDROG DUHA: Da sam znao da ću biti ovako dobro, razboleo bih se ranije Izvor: Kurir televizija