PIKSI DOLAZI U HUMSKU: Koga to selektor Srbije ide da gleda od igrača Partizana i Čukaričkog?!

Fudbaleri dva tima trebalo bi da imaju veliki motiv da se dokažu pred Draganom Stojkovićem

Bildbyran / ddp USA / Profimedia

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, gledaće utakmicu Partizana i Čukaričkog, saznaje Kurir.

Prvi trener srpskog nacionalnog fudbalskog tima posmatraće derbi 13. kola Superlige iz svečane lože Partizanovog stadiona, sa zapadne tribine. Dragan Stojković Piksi pružiće tako podršku svom velikom prijatelju i nekadašnjem saigraču Predragu Mijatoviću, koji je sa Rasimom Ljajićem i Dankom Lazovićem pristao da vodi klub iz Humske. U društvu Piksija na stadionu u Humskoj biće i generalni sekretar FS Srbije Branko Radujko.

Da ne zaboravimo, Mijatović je bio uz Stojkovića kada je bio pod najžešćim kritikama javnosti, posle debakla na EURO 2024 i lošeg starta u Ligi nacija. Sada je Piksi odlučio da pokaže svom starom prijatelju šta je solidarnost.

Fss 

Dragan Stojković iskoristiće posetu utakmici da na delu vidi i određene fudbalere dva tima. Ostaje nepoznanica koga je popularni Piksi došao da vidi na delu. Na prošlom okupljanju reprezentacije Srbije bio je golman Aleksandar Jovanović. Da li je će neko od fudbalera Partizana ili Čukaričkog zadiviti selektora Srbije, ostaje da vidimo.

Derbi meč 13. kola Superlige između Partizana i Čukaričkog počinje u 15.55 časova, na stadionu u Humskoj. Posle 17 meseci na utakmicu dolaze i najvatreniji navijači crno-belih Grobari, koji će se pojaviti na južnoj tribini.

This browser does not support the video element.

00:09
Piksi pobesneo i opsovao na Španija - Srbija Izvor: Arena premium