VESNA ZMIJANAC OTKRILA PORODIČNU TAJNU! Ovo niko nije očekivao da će javno priznati, evo šta je uradila svom bratu

Pevačica je gostovala sa koleginicom Zoricom Marković u emsiji kod Uroša Božića na Hepi televiziji i otkrila kako je provodila detinjstvo

Kurir Televizija

Vesna Zmijanac voli da se našali na svoj račun, a naročito da ispriča anegdote iz života. Pevačica je gostovala sa koleginicom Zoricom Marković u emsiji kod Uroša Božića na Hepi televiziji i otkrila kako je provodila detinjstvo.
Naime, voditelj je obe muzičke zvezde upitao da se sete kako su čuvale stoku i koliko im je to bilo naporno. I jedna i druga su se složile da su životinje čuvale sa zadovoljstvom, ali Zorica je bila iznenađena jer je prvi put čula da je Vesna u detinjstvu bila čobanica.

Printscreen/ UNA/ youtube 


- Kada si ti čuvala ovce? - upitala je Zorica drugaricu Vesnu.
Folk zvezda je objasnila situaciju.
- Ja sam pomagala mom bratu, ali sam volela to da radim. Pravila sam mu društvo. Sećaš se one priče kad sam ga p****kila sa vrbe, onda kad sam se popela na vrbu. Ja sam pomagala, ali dobro, imali smo teško detinjstvo ako gledamo na ovo današnje vreme - rekla je Zmijančeva.

This browser does not support the video element.

00:10
Vesna Zmijanac se prisetila anegdote u emisiji Izvor: Kurir


Između ostalog dotakli su se i ljubavnog života Vesne Zmijanac.
- Vesna je bila fatalna žena. Ne mogu da vam opišem kako je dobro izgledala. Znam kako su lomili glave oko nje. Nisam je dala, čuvala sam je, branila sam je od muškaraca - rekla ej Markovićeva dok se Vesna samo smeškala.
Podsetimo, Vesna je odrasla u selu Kovači kod Kraljeva. Rano je ostala bez oca, dok joj je majka živela u Austriju.
Njeni vršnjaci iz sela su je se prisetili jednom prilikom.
- Živela je teško, sa babom i dedom. Mama kaže da je čuvala krave dole preko puta, ali kravu je udario autobus ili kamion ne znam ni ja, baš na ovom prelazu - ispričala je svojevremeno za medije jedna meštanka sela u kojem je odrasla folk zvezda.

Damir Devišagić 

This browser does not support the video element.

01:15
Dragana Mirković Izvor: Kurir televizija