OVO SU INDI I ZORAN MARJANOVIĆ KRILI TOKOM VEZE! Isplivali novi detalji ljubavnog odnosa, ovo je uradio odmah nakon raskida

Kako smo saznali, kompozitor, kome se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, živeo je u stanu kod Indi od trenutka kad su započeli ljubavni odnos

Shutterstock, Zorana Jevtić, ATA images

Ljubavna priča između Indire Aradinović Indi i Zorana Marijanovića se završila, o čemu je Kurir prvi pisao, a sada, nakon raskida, na površinu isplivavaju manje poznati detalji iz njihovog odnosa. Kako smo saznali, kompozitor, kome se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, živeo je u stanu kod Indi od trenutka kad su započeli ljubavni odnos.

Nemanja Nikolić 

- Indi i Zoran su živeli zajedno. Nisu želeli da se razdvajaju, pa se Zoran preselio kod nje. Živeli su zajedno od letos, ali tikva je pukla - priča naš izvor.

I pevačica je priznao da je ljubavi došao kraj:

Instagram 

- Verujte mi, nije mu bilo lako. Pričali smo, svađali se, ali sam mu apsolutno verovala. On je imao viziju, a meni je trebalo da je svarim. Mada, na albumu koji spremamo biće pesama kojih sam i ja kao autor, zajedno sa njim i njegovim sinom. Cena dobrog izgleda je teška, a mene je zamalo to koštalo života. O sebi ne bih pričala kao o žrtvi, već kao pobedniku. Mislim da je vreme da idemo napred. Hvala bogu što me je ostavio živu i zdravu. Ja sam takva - objasnila je Indi za Informer.

Kurir.rs/I.L.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

00:16
Indi Aradinović pokazala svoju oazu Izvor: Instagram