Rasim Ljajić postao tekstopisac! Za Kurir televiziju otkrio šta ga inspiriše da stvara: "Ne pišem fikciju, a voleo bih da je Toma Zdravković otpevao moje pesme"

Rasim Ljajić otrkio je detalje svoje nove strasti u razgovoru za Kurir televiziju.

Kurir Televizija

U političku penziju, otišao je i Rasim Ljajić. Više od tri decenije aktivno je učestvovao u političkom životu Srbije, kao lider Socijaldemokratske partije Srbije, potpredsednik Vlade Srbije, ministar za rad i socijalnu politiku. U poslednje vreme osvrnuo se ka stvarima koje su iznenadile javnost, a gde je i šta sada radi otkrila je Kurir televizija.

- Imao sam veliku tremu kako će sve da ispadne ali ispalo je zaista dobro. Celo leto smo pisali dok nismo došli do pravih tekstova. Ranije sam pisao pesme za Anu Bekutu i ostale pevače. Moji prijatelji su me zamolili da stvorim autorske pesme za njih kada su saznali da imam talenta za to. Nekada po mesec dana ne mogu da ubodem ni jedno slovo, a nekada za sat vremena napišem celu pesmu.Teško pišem fikcije, više se osvrćem na prave događaje - rekao je Ljajić i istakao:

- Smatram da su moje pesme rođene za pokojnog Tomu Zdravkovića, a on mi je bio model za kojeg bih voleo da sam mogao da pišem. 

This browser does not support the video element.

03:54
Rasim Ljajić otrkio je detalje svoje nove strasti u razgovoru za Kurir televiziju. Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

02:30
Gde je danas i čime se bavi Zoran Živković? Spekulisalo se da se bavi vinogradima, a on otkriva da je iz te priče davno isteran - sada se bavi ovim poslovima! Izvor: Kurir televizija