"DA LI IMA ŠTA SA NACIONALNE STRANE ILI NEMA...": Ispovest rođaka policajca ubijenog u Bosanskoj Krupi, kobne noći nije ni trebalo da radi

Ispovest rođaka Ozrena Marana

Facebook/Printscreen

Fikret Arnautović je dobro poznavao Ozrena Marana, policajca koji je danas sahranjen.

Njegova je ćerka udata je za brata policajca ubijenog na radnom mestu u Bosanskoj Krupi preksinoć u terorističkom napadu.

- Kao čovek, onakvih će malo biti. Ja kažem, ne znam šta je pozadina svega, da li ima šta s nacionalne strane ili nema... Osuđujem, ovo je teroristički napad na ustanovu, na policijsku stanicu. Smena u kojoj je ubijen nije bila njegova, menjao je čoveka. Voleo bih samo da znam šta je bila pozadina svega ovoga. On je za godinu i po dana trebalo da ide u penziju. Svi su ga hvalili, iz Federacije nije bilo pogovora. Da to balavac napravi... voleo bih da znam šta je pozadina, da nije s nacionalne strane, ne znam... - rekao je Arnatuović za "Avaz".

Podsetimo, maloletnik (14) je preksinoć ušao u policijsku stanicu i hladnim oružjem i prvo napao Marana, koji je odmah podlegao povredama. Zatim je nasrnuo na Avda Hasanovića i teže ga povredio, zbog čega je odmah je prevezen u Kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubljankić", gde je operisan i stabilizovan.

(Kurir.rs/Avaz.ba)