Olivera Ćirković sanja o jakom muškarcu koji može da zaštiti ženu! Nije ljubitelj patrijarhata, a preteranog feminizma se užasava!

Kurir televizija imala je prilike da sazna mišljenje o temama kojim se bavi autorka Olivera Ćirković u svojoj knjizi koja je ove godine jedna od najprodavanijih na sajmu knjiga.

Kurir Televizija

Jedna od najprodavanijih knjiga na ovogodišnjem sajmu knjiga je "Ja, Pink Panter", autorke Olivere Ćirković. Deca i mladi stoje u redovima, kako bi im Olivera potpisala knjigu i kako bi se slikali sa njom. Olivera u šali kaže za sebe da je "moderni Branko Kockica".
Za Kurir televiziju govorila je upravo ona i otkrila aktuelna pitanja vezana za temu vezanu za njeno delo:

Kako patrijarhat utiče na današnje društvo bilo je glavno pitanje na koje se Olivera Ćirković osvrnula:

- Smatram da smo ga prevazišli. Žena u današnjem društvu može sve. Ne prihvatam patrijarhat pre svega ovde gde smo mi i u ovom vremenu. Sa druge strane užasavam se preteranog feminizma i sanjam o muškarcu koji je sposoban i može da zaštiti ženu. Ne želim da me ispunjava da moj muž pere tepihe ili prozore. Za mene feminizam ne odražava jaku ženu.

This browser does not support the video element.

03:11
Olivera Ćirković za Kurir televiziju otkrila da sanja o jakom muškarcu koji može da zaštiti ženu! Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

03:54
Rasim Ljajić otrkio je detalje svoje nove strasti u razgovoru za Kurir televiziju. Izvor: Kurir televizija