"OVI RAZVODI SU VELIKA ŠTETA, BILI SU PRAVI VOGUE PAROVI" Novinari "Stars specijala" iskreno o propalim brakovima sa estrade, a evo ko je suprotan primer!

Domaću estradu češće preplavljuju vesti o razvodima nego o novim vezama, a novinari "Stars Specijala" otkrili su za čije brakove misle da nisu trebali da se prekinu.

Shutterstock, Zorana Jevtić, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Emisija "Stars specijal" emituje se i subotom i nedeljom od 15 časova na Kurir televiziji. Voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović i ovog vikenda komentarisali su najaktuelnije događaje iz sveta poznatih.

Novinari su se osvrnuli na temu mnogobrojnih razvoda na našoj estradi, ali da su samo neki od njeg velika šteta što su se desili. 

- Dača Ikodinović i Nataša Bekvalac po mom mišljenju bili su najlepši, pravi "Vogue" par naše estradne scene za to vreme - rekle su Milica i Olivija. 

Kurir Televizija 

Ana Kokić i Nikola Rađen su takođe po mišljenju novinara bili skladan par i primer prave ljubavi na estradi:

- Razlog razvoda nije bio taj što je njena karijera zahtevala od nje da ne bude kod kuće, već njegova - otkrila je Milica, a Olivija se složila sa njom u mišljenju da Nikola voli Anu i dan danas. 

Novinari su se takođe dotakli i para koji čine Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, kao i činjenice da oni među mlađom generacijom predstavljaju jedan od najskladnijih parova:

- Ja nisam znala za Gudelja pre nego što je izašla vest o njegovoj vezi sa Anastasijom. Nisam navijač i ne pratim fudbač. Mislim da jako lepo izgleda, odnosno mnogo bolje nego na početku njihove veze. Potpuno se promenio - rekla je Olivija.

Kurir Televizija 

Katarina Grujić i Marko Gobeljić važe za još jedan skladni par na estradi, a Milica je otkrila njeno mišljenje vezano za to:

- Njih dvoje se po mom mišljenju ne uklapaju. Katarinu sam uvek zamišljala pored nekakvog biznismena i markantnog muškarca, a ona se odlučila za ljubav i za Gobelja. 

Goran je istakao to što na našoj estradi nije retkost da se umetnice zabavljaju sa sportistima, o čemu govore mnogi brakovi i veze koji postoje još odavno.

This browser does not support the video element.

03:46
Novinari "Stars specijala" o propalim brakovima sa estrade, a evo ko je suprotan primer! Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

05:37
Novinari "Stars specijala": "Možda se naljutila zato što je poveo psa umesto nje" Izvor: Kurir televizija