"TREBALO JE DA BUDE SAMO FORMALNO, PAPIROLOŠKI" Pevačica ogolila dušu: Znali se samo par dana, prvi put se poljubili pred matičarom, a ostali u braku 20 godina!

Neverovatna ljubavna priča pevačice

Kurir Televizija

Pevačica Lepa Đorđević prošle godine vratila se scenu posle deset godina pauze.

Lepa je pre dve decenije stupila u formalni brak sa suprugom Stevanom, ali se nije sve završilo na tome.

Printscreen Facebook 

Naime, ona je sada, na njegov rođendan, objavila kompilaciju zajedničkih fotografija i otkrila njihovu ljubavnu priču:

- Da li verujete da su scenariji nekih romantičnih filmova i “sapunica” mogući u stvarnom životu? Da li bi se to računalo u: “čuda” da uistinu postoje? O, da! Verujte da su mogući, verujte da postoje… - započela je ona, pa nastavila:

Printscreen Facebook 

- Danas je njegov rođendan (rođeni smo u dan razlike!), a nedavno je bilo i tačno 20 godina otkako se desilo upravo jedno takvo “čudo” ili Božja odredba da se prepoznamo, zavolimo i živimo zajedno našu ljubav. Upoznali smo se neposredno pre venčanja. Neki dan pre samog čina! Trebalo je da bude formalno, isključivo papirološki- da mi pomogne da regulišem svoj boravak u inostranstvu. Ali od prvog dodira ruke na samom venčanju i prvog poljupca -osetila sam da mi neće samo izregulisati papire: osetila sam da mi se kompletan život izregulisao i da bez te ruke koja čvrsto drži moju neću moći da postojim. U tvrđavu mojih snova on je “svaku ciglu” priglio i svojom rukom uzidao. Verovao, bodrio, dizao kada bih pala i vraćao na zemlju kada bih uzletela. Svako dete koje bi iz te ljubavi došlo na svet: prvi u ruke uzeo. Kada je bio siguran da ga ne čujem u momentima gde sam se za goli život borila- molio se naglas onako kako nikada nisam mogla ni da zamislim da će se neko i nekada neko moliti za moj život - napisala je Lepa.

- 20 godina kasnije, na dan kada je rođen: ja imam samo jednu želju: da traje ovo sve. Dok mene ima i koliko god ja poživela na ovom svetu, on poživi malo duže, da me baš on isprati na taj put pa da “obrnemo krug” ove ljubavi i u večnosti. Srećan ti divan dan, ljubavi - poželela je pevačica svom suprugu, a za kraj dodala:

Printscreen Facebook 

- Ne zameri što po prvi put javno objavljujem fotke našeg prvog, “formalnog-kobajagi” venčanja. Nekako je moralo da počne!

Lepa i Stevan danas imaju troje dece i uživaju u zajedničkom životu i ljubavi koja im se dogodila neplanirano.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

02:58
SANJA VUČIĆ ZA KURIR OTKRILA: Stala bi na ludi kamen, samo JEDNO čekam! Pevačica zapevala na plaži i TO BAŠ OVU PESMU Izvor: Kurir televizija