ČOLA I BIKOVIĆ ZAPEVALI NA SVADBI! Svatovi pali u trans: U ovakvom izdanju glimca još niste videli, razgalila ga ova pesma, pa odžao emotivni govor! (VIDEO)

Printscreen Instagram

Glumac Miloš Biković bio je počasni gost na venčanju njegove bliske saradnice Andrijane Đorđević, koja je danas rekla “da” svom dugogodišnjem partneru Stefanu Jamandiloviću.

Veselje je bilo puno iznenađenja. Na oduševljenje svih gostiju, a najviše mlade, iznenađenje večeri je bio legendarni pevač Zdravko Čolić koji je uveličao ceremoniju svojim prisustvom, a kada se latio mikrofona, svi su ostali u transu.

Printskrin 

- Za glumce većina ljudi misli da su rasejani umetnici, koji zanemaruju život van scene. I to uopšte nije daleko od istine. Zato sto većina nema desnu ruku kao što si ti - rekao je Miloš Biković na početku emotivnog govora koji je održao na početku svadbenog veselja svoje najbliže saradnice Andrijane Đorđević, koja je danas rekla “da” svom dugogodišnjem partneru Stefanu Jamandiloviću.

Ipak tu nije bio kraj iznenađenjima! Taman kada je atmosfera bila na vrhuncu, Biković je uzeo mikrofon i rekao pozvao specijalnog gosta da mu pomogne. Na opšte iznenađenje mladenaca i gostiju na bini se pridružio Zdravko Čolić!

- Veliki je zbog talenta koji mu je podario Bog, a još je veći zbog dobrote svog srca”, ovim recima se Miloš zahvalio Zdravku.

Mladu je pored oltar izveo otac, a pre početka slavlja upravo je Biković obavio tradicionalni čin “prodaje” mlade.

Andrijana i Miloš sarađuju već godinama, a o njihovom međusobnom poverenju govori i činjenica da je upravo njoj poznati glumac poverio rukovođenje Fondacijom koju je osnovao početkom godine.

Na svadbi u jednom prestoničkom restoranu okupio se veliki broj prijatelja i članova porodice, a među njima i poznate glumice Matea Milosavljević i Olja Lević koje su bliske prijateljice mlade.

Kurir/Blic

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

01:58
Miloš Biković dobitnik godišnjeg priznanja Bogradskog dramskog pozorišta Izvor: Kurir