JOKIĆ OD MUKE HTEO DA POCEPA DRES - OVO MU JE BAŠ TEŠKO PALO: Pogledajte kako je promašio šut za produžetak! Njegova emotivna reakcija ostavila Amere u neverici

Screenshot

Od heroja do tragičara...

Čudesna partija Nikole Jokića nije pomogla Denver Nagetsima da zabeleže prvi trijumf u novoj sezoni.

Posle dramatične završnice tim iz Kolorada doživeo je poraz na svom terenu od ekipe Los Anđeles Klipersa - 104:109.

Imali Nagetsi u jednom momentu 18 poena zaostatka, ali su na krilima nestvarnog Jokića uspeli da naprave potpuni preokret. Nažalost, Nikoli je u samoj završnici ponestalo "goriva", pa je pobeda na kraju ipak pripala gostima.

Jokić je bio neverovatan na ovom meču, ubacio je čak 41 poen i zabeležio devet skokova i četiri asistencije. Postavio je i lični rekord po broju postignutih trojki, ubacio je sedam iz 12 pokušaja, ali ona poslednja, najvažnija, ipak nije ušla u koš.

Nažalost, u samoj završnici promašio je jedno slobodno bacanje i trojku za produžetak u poslednjem napadu Denvera, pa su Nagetsi ostali bez pobede.

Naime, na 14 sekundi pre kraja, pri rezultatu 104:107, Denver je imao napad. Jokić je pokušao iz izuzetno teške pozicije da postigne trojku za produžetak, ali lopta nije ušla u koš.

Usledila je izuzetno emotivna reakcija Somborca, koji retko pokazuje emocije na terenu. Sada je malo falilo da od muke pocepa dres.

Pogledajte promašaj Jokića i reakciju koja je ostavila Amere u neverici.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

00:28
Nikola Jokić pred početak nove NBA sezone Izvor: Instagram/HouseOfHighlights