Srna Lango prvog muža krije kao zmija noge: Imaju sina koji je ozbiljan frajer, a samo jednom je progovorila o njegovom ocu

Starijeg sina Aleksu rodila je pre braka sa Mensurom, a ko je čovek koji je osvojio njeno srce, te je glumica stala na ludi kamen i dalje nije poznato široj javnosti.

Zorana Jevtić

Privatni život glumcie Srne Lango dugo je bio enigma za domaću javnost. Poznato je da je godinama bila u braku sa kolegom Irfanom Mensurom, sa kojim ima sina Pavla.

Mladi Pavle krenuo je roditeljskim stopama, a zanimljivo je da Srna pored njega ima još jednog sina.

ATA images 


Starijeg sina Aleksu rodila je pre braka sa Mensurom, a ko je čovek koji je osvojio njeno srce, te je glumica stala na ludi kamen i dalje nije poznato široj javnosti.


Tek najbliži prijatelji i rodbina glumice upoznati su sa likom i delom muškarca kome je davnih dana pošlo za rukom da osvoji njeno srce i istovremeno joj podari najlepši poklon, sina Aleksu.


Srna o prvom braku nije želela da govori, a pre par godina je tek ovlaš prokomentarisala privatni život.


- Ja ne znam šta nije jasno. Ja sam imala dva divna braka i imam dva divna bivša muža, trenutno nemam trećeg, ali Bože moj - istakla je dramska umetnica.


Glumica je veoma aktivna na društvenim mrežama, te se često mogu videti i poneki detalji iz njenog života. Često deli footgrafije sa sinovima Pavlom Mensurom i Aleksom Golubovićem.

Jedno je sigurno, i njen stariji sin je ozbiljan frajer.


- Moj sin je prvo studirao na Pravnom fakultetu u Beogradu, da bi naknadno odlučio da ode na produkciju. Na kraju je i sebi i meni priznao da njega studije ne zanimaju i da želi da se zaposli - rekla je ranije Srna i dodala:


- Mada sam se dugo bunila i molila ga da ne odustaje tako lako ili da bar zamrzne godinu, doneo je neopozivu odluku kojoj sam ja na kraju dala blagoslov. Sada planira da započne privatni biznis sa svojim ocem.

(Kurir.rs/I.M.)

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

00:15
Glumica Matea Milosavljevic na premijeri filma Prva klasa Izvor: MONDO