NAVIJAČI ZADRA POLUDELI ZBOG KALINIĆEVOG POTEZA! Košarkaš čekao da se završi utakmica, pa se "obračunao" sa publikom

Najbolji košarkaš Crvene zvezde gestikulirao ka zadarskoj publici sa rukom na uvetu.

Printscreen

Crvena zvezda je dramatično pobedila Zadar u Hrvatskoj, vrativši se iz minusa od 19 poena. Posle meča, Nikola Kalinić se okrenuo ka tribinama i sa rukom na uhu poručivao navijačima da ih ne čuje, iako su u momentima sjajne igre domaćeg tima glasno pevali uvredljive pesme na račun crveno-belih.

U centru pažnje bio je Kalinić i u poslednjem napadu crveno-belih, jer je pri rezultatu 82:77 krenuo u napad ka košu domaćih i nabacio Urošu Plavšiću atraktivno "alej-up" zakucavanje, što je zasmetalo nekima u dvorani.

Kada je meč definitivno završen i kada su treneri Janis Sferopulos i Danijel Jusup krenuli da se pozdrave jedan sa drugim, Kalinić je na drugoj strani parketa uputio dugačak pogled ka tribinama dok je rukom držao uvo.

S obzirom na to da je Partizan i dalje perfektan u ABA ligi, Crvena zvezda morala je da pobedi - i pobedila je. Najefikasniji među Beograđanima bili su Kodi Miler-Mekintajer i Ognjen Dobrić sa po 16 poena, centar Uroš Plavšić ubacio je 13, a Nikola Kalinić je za 25 minuta ubacio 10 poena, uz tri skoka, tri asistencije, dve ukradene i dve izgubljene lopte.

Posle serije gostovanja (Budućnost, Real, Zadar), Zvezda se vraća u Beograd na kratki odmor i pripremu za još jedno gostovanje - Žalgirisu u Kaunasu naredne srede.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

This browser does not support the video element.

05:38
Nikola Kalinić Izvor: MONDO/Nikola Lalović