U LAŽI SU KRATKE NOGE! Ispovest Aleksandre sa Farme šokirala Kristijana Golubovića, a onda je shvatio da je jedna informacija ozbiljna izmišljotina

- Ja sam namirila životinje, sve je okej, samo što kokoške ne nose jaja -rekla je Aleksandra

Printscreen

Kristijan Golubović i Aleksandra Jakšić nastavili su razgovor u dvorištu, nakon što je ona njega i Conju zamolila da joj pomognu oko posebnog zadatka.

- Šta ćeš ti da radiš danas? -pitala je Aleksandra.

- Ovog drvenog zmaja -rekao je Kristijan.

- Ja sam namirila životinje, sve je okej, samo što kokoške ne nose jaja -rekla je Aleksandra.

Printscreen 

- Neko je ukrao i mlin, nije to neka fora. Znači ti trguješ, ukradeš mlin i posle ga menjaš za nešto. Kako si pokvarena -rekao je Kristijan.

- Šta ću? Moram da se snalazim -rekla je Aleksandra.

- Šta si ti radila napolju? -pitao je Kristijan.

- Ja sam diplomirani ekonomista. Radila sam u nekim firmama i onda sam se preselila u Italiju i radila u turističkoj agenciji -rekla je Aleksandra.

- Italijani vole da varaju svoje žene sa drugima, to sam shvatio kada sam bio u Italiji. Pogotovo vas srpkinje, budale. Jesi li bar dobila papire? A ovaj mali, on je priznat? -pitao je Kristijan.

- Kako nije priznat, ja udata bila. Pusti ovu Jelenu što lupeta. Ja sam se sa tim čovekom zabavljala četiri godine -rekla je Aleksandra.

- E pa to je nešto drugo, oni su rekli da si imala neku aferu. Jelena je to pričala ovde. A ja znam Italijane, oni bi samo da jedu, je*u i da gledaju fudbal -rekao je Kristijan.

- Meni je mnogo lepo bilo. On je mnogo stariji od mene. Mi smo najviše ovde, jer je Mija htela ovde da završi gimnaziju -rekla je Aleksandra.

- Nemoj samo da ke**š po ćoškovima da sam ti uvredio ćerku. Bila si nadr**la pi**u i nisi mi rekla šta ti je na duši, a ja nisam mislio da ti vređam ćerku -rekao je Kristijan.

- Ma ja znam da ti to tako ne misliš i da si rekao u ljutnji -rekla je Aleksandra.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

03:46
Novinari "Stars specijala" o propalim brakovima sa estrade, a evo ko je suprotan primer! Izvor: Kurir televizija