NAŠU PEVAČICU MUŽ VARAO SA MEDICINSKOM SESTROM! Nakon čitave drame se rasula na sto komada: "Sama sam odgojila dva sina..."

Ivana je ponosna majka dvojice sinova, a kako je istakla, sama ih je vaspitavala i izvela na pravi put

Nemanja Nikolić

Pevačica Ivana Šašić nedavno je stavila tačku na brak nakonšto je saznala da je suprug prevario.

Ivana je ponosna majka dvojice sinova, a kako je istakla, sama ih je vaspitavala i izvela na pravi put.

- Ja sam sama odgajila svoja dva sina. Ponosna sam što sam stvorila dva dobra čoveka koja mene oslovljavaju sa majkom. I kada pričaju o meni sa svojim drugovima, ako ja nisam tu oni kažu: "Ne mogu nije mi majka tu". Oni sada imaju petnaest i šesnaest godina, nikada me nisu pozvali iz škole da su uvredili druga, profesora… Oni su sada u srednjoj školi i ponosna sam što su izabrali profesiju gde je njihov karakter sam sebe pronašao, a to je veterina - rekla je pevačica.

Podsetimo, Ivana je jednom prilikom otkrila da prevaru koju je doživela od svog partnera nije mogla da predoseti i da je sve delovalo potpuno u redu.

- Ja nisam mogla da ostanem živa od njega, to je bilo zvanje svaki dan, po ceo dan – istakla je ona, a zatim dodala da li nakon toga može da veruje nekom muškarcu:

- Koju zvezdu da mi skine da bih mu poverovala da je to tako. Nemam više to čime bi mene neko osvojio, neka bude normalan i čovek, ništa drugo mi ne treba. Ja laž prezirem, veliki sam protivnik toga.

Kurir / Blic

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

03:35
Novinari žestoko o Kristini Kovač - Da li se stvarno dopisivala sa Lijamom Pejnom ili je nasela na prevaru? Izvor: Kurir televizija