NAKON KARLEUŠE BOGOLJUB SKENIRAO SVE SNAJKE DINASTIJE KARIĆ: Tamaru sam najviše poznavao, Maša je naš stub, a Elena Karaman ima...

Biznismen je regionalnoj muzičkoj divi, tom prilikom, uputio niz komplimenata, a mediji su ga nadalje pitali i o ostalim poznatim, kako bivšim, tako i sadašnjim snajkama najuticajnije dinastije u Srbiji

Dragana Udovičić, Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

Bogoljub Karić posle 20 godina ekskluzivno je prvi put govorio o Jeleni Karleuši koja se 2004. udala, pa razvela od njegovog bratanca Bojana. Biznismen je regionalnoj muzičkoj divi, tom prilikom, uputio niz komplimenata, a mediji su ga nadalje pitali i o ostalim poznatim, kako bivšim, tako i sadašnjim snajkama najuticajnije dinastije u Srbiji.

- Maša je naš stub! Jedna izuzetno inteligentna i mudra žena. Ona može da bude savetnik svim drugim snajkama, ali i ćerkama u našoj porodici. Ona je veliki borac za zajednicu i život i sa Bojanom to lepo prolazi.

Damir Dervišagić 

- Tamara je najmlađa snajka bila. Najviše sam je poznavao. Veoma je bila posvećena celoj porodici Karić i svom suprugu Simonu. Njihov brak nije uspeo na neki način, ali s druge strane jeste jer se rodio jedan anđeo, naša devojčica Simona - rekao je Bogoljub, pa se prisetio dizajnerke enterijera Elene Karaman, u javnosti takođe poznate i kao ćerke kreatorke Verice Rakočević i bivše supruge fudbalskog funkcionera Predraga Mijatovića.

- Što se tiče Elene, ona je izvanredno kreativna žena i ima ogromne vrednosti, tu nema priče. Naša je čast što je bila deo svih nas. Oni takođe imaju dete, sina Simona, koji je predivan dečko koji danas studira na Akademiji umetnosti braće Karić.

Antonio Ahel/ATAImages 

Razgovor nije mogao da protekne ni bez Ivane Mišković, ćerke preduzetnika Miroslava Miškovića i izabranice Gorana Karića.

- Ivana Mišković je predivna snajka. Goran i ona imaju dvoje dece i njihov brak je jedan od najstabilnijih. To je najbolji primer koliko je danas teško održati brak. Tu mora da postoji tolerancija. Ja to svakodnevno govorim svojoj deci - istakao Bogoljub, pa poručio za kraj:

Dragana Udovičić 

- Ja sam zadovoljan u potpunosti sa tim što imamo, ali i sa onim što smo imali. To je sve naša porodica. Mi se njih nijednog trenutka ne odričemo. Mi ih volimo i ne daj Bože da nekoj od njih zatreba nešto, mi bismo učinili sve da im pomognemo. Tako smo vaspitani. Da se nikada ne svađamo ni sa kim, da ne prekidamo kontakte, pravimo mostove i širimo ljubav.

Kurir / Informer

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

03:35
Novinari žestoko o Kristini Kovač - Da li se stvarno dopisivala sa Lijamom Pejnom ili je nasela na prevaru? Izvor: Kurir televizija