"NAJČUDNIJI SNIMAK KOJI BI NEKO OBJAVIO NA DAN SVETE PETKE" Vučić se oglasio: Verujem u Boga, srećna slava mojim naprednjacima (video)

Instagram Printscreen

BEOGRAD - Najčudniji snimak koji bi neko objavio na dan Svete Petke, kada veliki broj Srba slavi zaštitnicu, pre svega, dece, žena, starih i bolesnih. Izabrao sam ovaj snimak, jer i na današnji dan, želim da pokažemo i Srbiji i svetu da rast, razvoj i napredak jesu jedini garant naše sigurne budućnosti. Ovi kadrovi su sa EXPO27 gradilišta u Beogradu, iz prethodne noći, gde je na betoniranju između budućih hala 2 i 4 učestvovalo 70 miksera i stavljeno više od 1.000 kubika betona, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na veliki verski praznik Svetu Petku, svetiteljku koja je veoma poštovana u Srbiji.

- Zahvalan našim neimarima na ogromnom trudu, oni u tri smene pokušavaju da urade ono što smo definisali kao zadatke za budućnost. Verujem u Boga, a nadam se da će nas Sveta Petka kao zemlju i narod zaštititi od svih nevolja koje su zahvatile svet. Srećna slava Sveta Petka svima koji je danas slave. Posebno, srećna slava mojim naprednjacima i predsedniku Milošu Vučeviću!, objavio je Vučić.

 Kurir.rs/Instagram