Gordana uoči devojačke slave Svete Petke dobila stan u Zemunskim kapijama! Ovo su dobitnici "Uzmi račun i pobedi": Ivan poslao 22.000 računa FOTO

Planirala sam da dođem kod sina u Beograd, a evo sad ću da mu donesem i ključeve. Još da se oženi, pa da dobijemo unuče, kaže Vranjanka

Printscreen

Dobila sam stan na Svetu Petku, slavu mog oca. Ove nedelje sam planirala da dođem u Beograd da vidim sina. I doći ću, i to ne samo da ga vidim nego i da mu donesem ključeve novog stana. Sad još da nam se oženi pa da suprug i ja dobijemo unuče.

Ovo kaže za Kurir dobitnica stana od 54,28 kvadrata u Zemunskim kapijama u prvom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Nekretninu je dobila za račun od 35 dinara i svom sinu obezbedila krov nad glavom u prestonici.

- Kada je počelo izvlačenje, bila sam na poslu, ali planirala sam da dođem kući i vratim emisiju da pogledam. Imala sam neki dobar osećaj. Zove me komšinica. Kaže: "Da li igraš 'Uzmi račun', izgleda da si dobila stan." Odgovaram joj da nisam jedina Gordana Trajković odavde. Tu počinje da mi lupa srce. Dolazim kući, vraćam emisiju i dobijam poziv iz Beograda. Tad je počeo adrenalin. Zaista sam to bila ja - kroz osmeh priča srećna dobitnica:

Privatna Arhiva 

- Muž mi je bio na selu, sin u Beogradu, a ja otišla kod majke i sestre da proslavimo. Stizale su čestitke i pozivi i od onog koga znam i koga ne znam. Obradovali se Vranjanci, u prodavnici su mi svi čestitali. Muž je bio oduševljen. Bio mi je najveća podrška. Zovem sina da mu kažem da sam dobila stan za njega, a pošto ima devojku, rekla sam mu da sada čekamo još samo jednu malu bebu da nam se kuća ispuni srećom.

Gordana inače radi u "Jumku" i sve vreme je skenirala račune i verovala da će baš ona dobiti stan.

- Svi su znali da šaljem račune i svi su mi ih donosili. Znala sam da će se isplatiti. Muž i ja smo stalno pričali kako nam treba stan za sina, kako će biti teško da ga sami kupimo i zato smo i igrali. Nikad se ne zna. Nekad me oči i glava zabole od skeniranja i ukucavanja računa u telefon, a muž mi samo kaže: "Će bude." I evo ga... Više neću da igram, odradila sam svoje. Sveta Petka, moja devojačka slava po ocu, pomogla mi je. Sve se poklopilo.

RTS 

Podsetimo, u novom krugu nagradne igre biće dodeljeno ukupno 10 stanova u naselju Zemunske kapije, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi oko 1,9 miliona evra.

Ivan poslao 22.000 računa

Ivan Silvester iz sela Kucura kod Vrbasa dobitnik je stana od 46,63 kvadrata u beogradskom naselju Zemunske kapije.

- Pre početka izvlačenja bio sam u dvorištu da donesem drva da podložim. Rekoh, daj da pogledam izvlačenje jer kao da sam nešto predosetio. Vidim svoje ime i prezime na ekranu, ali piše Vrbas. Kažem sebi da to nisam ja jer nas u ovom kraju ima dosta. Zove me kolega iz Sombora i čestita. Odgovaram mu da to nisam ja. Zvoni telefon, poziv iz Beograda. Tek tad sam poverovao.

Privatna Arhiva 

Okupili smo se i proslavili uz rakiju. Legao sam u tri, ustao u šest, sat se promenio nisam znao ni koliko je sati. Slavlje tek moram da napravim kad uzmem ključ i da častim radnice iz prodavnice koje su mi sakupljale račune. Ove godine sam poslao 22.000 računa.Prošle godine 12.000, a slao sam i koverte u ono vreme - kaže nam Silvester, koji je po struci tehničar elektronike:
- Razmišljao sam o tome šta ću ako dobijem stan. Živim u kući koju mi je ostavio deda, ovde sam navikao. Videćemo....