BAJAGA DRSKO ODBIO OVO PITANJE, ZAHTEVAO DA SE SNIMAK OBRIŠE I BESNO POBEGAO! Novinari oštro: "Važio je za dobrog momka, a zapravo je to bio Bora Čorba!"

Gledaoci "Stars specijala" koji se emituje na Kurir televiziji imali su priliku da vide ekskluzivan snimak gde Momčilo Bajagić Bajaga vrlo drsko odbija da odgovori novinarki na pitanje, kao i kako vidno izrevoltiran traži da se taj snimak obrše, sve vreme unoseći se u lice novinarki.

Nemanja Pančić, Nemanja Mandić, Ana Paunković

Emisija "Stars specijal" emituje se i subotom i nedeljom od 15 časova na Kurir televiziji. Voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović i ovog vikenda komentarisali su najaktuelnije događaje iz sveta poznatih.

Tokom prošle nedelje novinari su imali jedno neprijatno iskustvo sa Momčilom Bajagićem Bajagom, a novinari "Stars specijala" osvrnuli su se na tu temu i dali svoj sud o njegovoj reakciji:

- Koliko je različit nečiji imidž u odnosu na stvarne profile ličnosti možemo videti iz ovog snimka. Što se mene tiče ovo je stvarno bilo jako nepristojno. Potpuno mi je neprimereno to njegovo unošenje u lice novinarki. Ako si stao da daješ izjave onda si valjda i otvoren za pitanja - rekao je Goran. 

Kurir Televizija 

Goran je rekao i svoje mišljenje o razlici između Bajage i Bore čorbe:

- Bajaga je uvek važio za finog momka, a Bora je vazda bio roker i pomalo vulgaran. Eto koliko imidž može da zavara, zapravo je situacija potpuno obrnuta. Bora je bio neko ko vas nikada neće oterati od stola i nikada ne bi odbio da pruži izjavu. Bio je jedan od najljubaznijih ljudi prema našoj profesiji. 

- Ja sam se stvarno iznenadila, nisam od njega očekivala ovakvo ponašanje. Njegove reči poput "Ovo nećete da pustite!" su mnogo glupe. Izvinite gospodine uredniče! - našalila se Olivija.

Milica je otkrila da je i ona imala neprijatno iskustvo sa Bajagom, ali da ono nije snimljeno i pušteno. Goran je zbog toga obećao da će svaki put kada se neko od poznatih ličnosti bude ovako ponašao, taj snimak biti emitovan u "Stars specijalu".

This browser does not support the video element.

00:37
Bajaga odbio da odgovori na pitanje novinarke i drsko zahtevao od nje da obriše snimak! Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

05:46
Bajaga pred nastup na Bir Festu Izvor: Kurir